[]

Sikilastirici vucut losyonu

Bu gercekten ise yariyor mu

Az once bir reklamda gordum, bir de unlu bir marka.

7 gunde daha siki bir cilt demis, cidden boyle bir sey mumkun mu?

 
Böyle bir şey mümkün değil.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (15.08.25 11:21:26) 
Hayır ama bazılarının kokusu güzel oluyor. Nemlendirme amaçlı duş sonrası kullanılır.


  • ruhen hastayim ben  (15.08.25 12:25:53) 
kozmetiklerin içindekilerin etken oranı düşük meşhur hemoroid kremleri var mesela sıkışıklık için kullanılıyordu bir dönem, deri için ilaçlar var ama losyonlar etkisiz, duyup bildiğim bu kadar


  • eja  (15.08.25 12:58:12) 
Q10 iceriklilerin az da olsa etkisi olabilir.
Ama bu krem, serum gibi seyler daha cok önleyici. Sorun olustuktan sonra daha güclü müdahalelerle geri cevirebilirsin. Worst case gerdirmek.

  • sonsuz  (16.08.25 03:37:38) 
Niveadan bahsediyorsunuz sanirim bende portakallisi var ve evet garip bir sekilde sikilastiriyor ust kollarimda kullandigimda sarkmalari baya topluyor ama biraktiginda etkisi hemen geciyor tabi. Ben kokusuna tahammul edemedigim icin birakmistim farkli kokulu ciktiysa alirim yine.


  • ceann deas  (16.08.25 11:21:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.