[]

Hangi gym?

Haftada üç gün ofisten çalışıyorum. Levent'te iş çıkışı (7-8) gibi bir gym e yazılabilirim. Yoğun çalışıyorum, bu üç günde de işten çıkıp gym e gidecek enerjim olur mu bilmiyorum.

İkinci seçenek, eve otobüs, yürüme mesafesi derken ulaşımın yarım saat sürdüğü başka bir gym. Evdeki işlerim bittikten sonra o yolu gözüm alır mı bilemiyorum.

Birinden birini mutlaka seçmeliyim, başka seçenek yok. Sizce hangisi, teşekkür ederim.

 
İlk gym toplu taşımaya yakın, iş çıkışı yolumun üstünde.


  • sekizdokuzon  (14.08.25 20:21:25) 
ben ilkini seçerdim fiyat farkı önemsenmeyecekse. bir kere evden çıktıktan sonra gerisi önemli değil bir şekilde gidilir, hatta spora başladıktan sonra o yorgunluk hissedilmiyor bile, dinçlik geliyor insana. ama evdeki rahat ortamdan çıkayım da spora gideyim durumu yalan olabilir.


  • pide  (14.08.25 20:27:53) 
Fiyatlar aynı, onu eklemeyi unuttum.


  • sekizdokuzon  (14.08.25 20:29:03) 
İşe yakın olan


  • Shepard  (14.08.25 20:32:40) 
Sabah gitme şansın yok mu eve yakın? Sabah çok daha verimli olur, gün içerisinde de enerjik hissedersin.


  • gobekliraki  (14.08.25 20:45:05) 
Sabah çok zor, yapmam çok büyük ihtimalle


  • sekizdokuzon  (14.08.25 20:49:09) 
İşe yakın olan. Evden çıkmak zor gelir ama spor sonrası eve gidecek olmak bile motivasyon olur. Hem de tazelenmiş, rahatlamış gidersiniz.


  • strawberry first  (14.08.25 20:59:35) 
İlk seçenek daha mantıklı.

Ev ve iş arası ne kadar? Gerekirse işe gittiğiniz o üç gün dışında da birinci seçenekteki yere gidersiniz.
  • biseysorcaktim  (14.08.25 21:23:26) 
İşe yakın olan. Aksi halde eve yakın olunca eve gideyim yatayım yuvarlanayım diyor insan


  • mor oje  (14.08.25 21:47:01) 
Hangisi nereye yakın anlaşılmıyor ki. Biri eve bariz şekilde yakın diğeri uzaksa eğer her zaman için eve yakın olan.. ne zaman gideceğin, duş kalabalıksa eğer orada duş alıp almayacağın konusunda esnek olursun.


  • beyfendi  (15.08.25 01:11:47) 
baska secenek yok demissin ama ben evde de calisabilecegini soyleyecegim. ben oyle yapiyorum, max yarim saat, git gel derdi yok, sira bekleme derdi yok. ben calisthenics yapiyorum ama istiyorsan agirlik al onlarla yap. bu sekilde sabah gune baslarken de yapabilirsin.


  • antikadimag  (15.08.25 02:20:58) 
eve girersen çıkamazsın daha. eve girmeden salona git.


  • archmeister8  (15.08.25 11:48:06) 
gymde kural her zaman aynıdır: en iyisi en yakın olanı eve ya da işe.


  • bay b  (15.08.25 13:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.