[]

Ankara'da mekan?

istediklerimiz şunlar; sınırsız rakı, canlı fasıl(şöyle kanun-keman ikilisi tercihimizdir, çok gürültüye kaçmadan), ana yemek ve meze. esattayız hepimiz ve arabamız yok taksiyle ulaşılacak falan. ha birde adambaşı en fazla 40-50 verebiliyoruz..
vardır akşamcılar buyrunuz..



 
o fiyata sınırsız rakı zor. kıyıda köşede kalmış salaş meyhanelerde belki. ama normalde 40-50 civarında tunalı'da bahçeli'de falan anca sınırlı 2 yerli içkili menüler var.


  • kibritsuyu  (19.07.10 23:23:41) 
eger kalabalik gidebiliyorsaniz 10 -20 kisi nenehatundaki cilveli meyhanede bi kac once 50ye sinirsiz raki yapmistik. imkansiz degil


  • soujiro  (20.07.10 01:30:48) 
50 tl'ye hemen heryerde sınırsız içkili fasıl yapabilirsiniz. 60 tl vermek isterseniz farabi'de komşum var. yunan müzikleri, sirtaki fln. çok kalite ve eğlenceli bir yer. balık menüsü var 60 tl içinde. kalamarından tut ana yemeğine kadar deniz ürünleri ve sınırsız içki.

papazın bağı'nın karşısında bir meyhane var. bahçeli 7. cadde 7 kapı'da da var fasıl. kale'de washington ve zenger paşa konağı var. Tunalıhilmi caddesi'nde bekri var. cinnah'da ve minasera'da cilveli meyhane var.
  • curiosita  (20.07.10 10:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.