[]

laptop alıcam fikir lazım

2 hafta kadar sonra laptop alıcam.

www.bimeks.com.tr **
www.bimeks.com.tr *
www.bimeks.com.tr ***
www.bimeks.com.tr **

yanlardaki yıldızlar beğeni ölçüm. şekle şemale bakmıyorum, bilgisayarın özellikleri daha önemli benim için. kredi kartına 12 taksitle alıcam. 110 lira civarı olmalı en fazla.
sizin de fikirleriniz varsa alabilirim veya bu üçünden hangisini tercih edeyim.

 
casper türk malı ve kaba bir dizaynı var bence ama tek i3 işlemci onda. lg bana fena gelmedi açıkçası ama core 2 duo bir önceki nesil i3 ile bariz bir fark var mı bilmiyorum.


  • passion rules the game  (19.07.10 22:53:25) 
i3 işlemci tek mi oluyor? onu kaldırıyorum o zaman ya ben çift çekirdek sanmıştım. o zaman ortalama bu özelliklerde yeni fikirlerinize ihtiyacım var.


  • xenophobe  (19.07.10 22:54:47) 
yok yazdıklarınız arasında tek i3 casperda var. :) o da çift çekirdek yani :)

www.bimeks.com.tr

illa i3 isterseniz bu var. lakin hdd ve ram'i nispeten az. dell sağlamdır ama o var. bir nevi markaya para ödemek gibi.
  • passion rules the game  (19.07.10 22:55:35 ~ 22:56:14) 
tamamdır onu da ekledim. hdd çok önemli değil zaten. ram de 3 gb ve 4 gb çokta farketmez. sonradan gelenler ona da baksın.


  • xenophobe  (19.07.10 22:57:31) 
www.bimeks.com.tr

www.bimeks.com.tr

bu da samsung ve toshiba'nın aşağı yukarı aynı olan modelleri.

dediğim gibi bunları özellikleri nispeten daha düşük ama markaya verilen para var.
benim 2005'te aldığım dell hala taş gibi, kuzenime de samsung aldırdım ekranı güzel belirteyim. :)
  • passion rules the game  (19.07.10 23:01:35) 
samsung'un işlemcisi düşük, toshiba nın da rami. ama dell i değerlendirmeye çalışıcam.


  • xenophobe  (19.07.10 23:06:36) 
www.hepsiburada.com şunu bir arkadaşıma aldık. freedos geldi, üzerine güzel bir win7 ultimate kurduk. office 2007'de word e tıklayınca yarım saniyede açılıyor.

başka bir arkadaşımda win7 basic olarak var aynı model, biraz yavaş gibi geldi. arkadaşım virüs kapmış da olabilir. kasa sağlam, ekran güzel. bildiğin hızlı. (2 gün önce hepsiburada 200 tl hediye çeki vardı, kaçırmışsın)
  • togi  (20.07.10 00:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.