[]

nokia vs samsung

cep telefonu konusunda hangisine daha çok güveniyorsunuz hangisini daha çok seviyorsunuz ve neden?
iki markayı da kullanmış olanlar hangisi az hangisi çok çektirdi, hangisi çektirdikten sorna teknik servis tarafından güzelce tamir edildi.

biraz bilgilendirin bakalım.

 
bence nokia, nedense daha koklu ve telefonda cok iyi olduguna ınanıyorum, en azından eskıden oyleydı hep, yenı telefon modellerını kullanmadım, ama hiç bi zaman yarı yolda bırakmadı benı.
samsungun teknık servisi tam anlamıyla rezalet, telefonları ıdare eder bence ama bence fiyatını haketmıyo

  • little miss sunshinee  (19.07.10 22:47:49) 
nokia ların işlemcisi çok iyi çoğu programı çalıştırabiliiyor ama telefonlar ççok kasıyo ve düzgün kullanmazsanız tel kafayı yiyo arasıra kendi kendine kapanıyo samsung ise sadece belirli şeyleri çelıştırıyo ama telefonları uçuyo çok hızlı ama kötü yanlarıda var mesela çok fazla hopörler sorunu yaşıyor hafıza kartını 2 gb nin üstünde takarsanız kasmaya başlıyo genelde kameraları kötü ben nokia yı tercih ederdim bence nokia ve ben ikisinide kullandım samsung dan çok çektim şuan nokia kullanıyorum ama samsung un teknik servisi çok iyi ama yinede nokia zaten çok bozulmuyo yani teknik servise gerek kalmıyo


  • keroyelo  (19.07.10 22:58:46) 
ben samsung derim. nokia kendi yarattigi canavarin kurbani oldu. yillarca birer birer ozellik ekleyip zilyon farkli telefon yapti. samsung yapti mi saglam koyuyor hakkaten.


  • arnatuile  (19.07.10 23:04:40) 
keroyelo haklı
cok uzun zamanlar cok farklı nokialar kullandım 1 kere bile servise goturmedım, samsung 1 kere kullandım, servise gitti cekmedigim cilede kalmadı serviste

  • little miss sunshinee  (19.07.10 23:06:48) 
arnatuile e250 samsungun en çok satan teliydi google amcamda bi aratırsan sürüyle şikayet bulacağından eminim alın size bi örnek ilk çıkan sayfa daha www.maxicep.com :D


  • keroyelo  (19.07.10 23:11:27) 
10 yıllık 3 tane(5110,3310) nokia telefon var evde hepsi de çalışır durumda kullandığım süre boyunca servisle hiç işim olmadı.

samsung iki model kullandım malzeme kalitesinin beğenmiyorum adi plastik gibi geliyor.bu kadar çok tutulmasının nedeni reklam ,çok çeşidinin olması ve heryerde bir sürü modelinin bulunabilmesi.

sony ericsson en iyi cep telefonu markasıdır bence.
  • sealth  (19.07.10 23:17:49) 
samsung konusunda ozellikle pil perfrmansı berbat oluyor. ekran super ama, kendınden isletim sistemli olanlardan uzak durmak lazım. hem nokia hem de samsung yada diger markalar. galaxy s cıkacakmıs haftaya o alınabilir, quake 3 u akıcı calıstırıyor dusun. donanım olarak acık ara en baba telefon olacak.

alternatif dersen, htc desire[htc droid ya da], hd2[android cakcan buna tabi], motorola milestone[droid ya da], droid x edinebiliyorsan bunlarıdegerlendir.
  • bryan fury  (20.07.10 00:46:27) 
nokia dışındakilerde (panasonic, ericsson(sony ile birleşmeden), siemens(benq ile birleşmeden), philips) arıza yaşadım.
bir sürü nokia geldi geçti elimden hiç servise gitmedim.

  • cruor  (20.07.10 01:20:28) 
nokia.kesinlikle nokia.samsung on para etmez.isterse bedava versinler.

servis konusunu bilmiyorum.
  • grgn  (20.07.10 02:12:23) 
yıllarca nokia kullanıp hiç bir sorun yaşamamış biriyim. görselliklerine aldanarak samsung almıştım iki tane; birine normal hattımı, diğerine de iş için kullandığım hattımı taktım. 1 sene dayanmadı ikisi de; en gerekli zamanlarda ya birden şarjı bitip kapanırlar, ya ekranları donar, ya dokunmatikleri çalışmaz, fotoğraf çekmek zaten işkenceydi. bin türlü rezillik yaşadığımla kaldım. en sonunda, servise falan götürmeye uğraşmadım direk çöpe attım. şimdi ise bir kaç yıl önce aldığım, çekmecede duran nokia telefonu kullanıyorum. yeminle mis gibi. ne takılıyor, ne de şarjı bitiyor. asla samsung almam.


  • herhaldegalibasanirsamki  (20.07.10 11:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.