[]

4 yaş üzeri için hangi omega 3?

Efa liquid omega 3 kullanıyoruz. Önerileriniz nedir?

Balık tüketmek en doğrusu olabilir ancak yaşadığımız yerde taze balığa ulaşmak zor.


 
Degerleri yuksek olani secmelisin diye biliyorum.
örnegin epa 600mg,dha 300mg olan.

EPA (Eikosapentaenoik asit)
DHA (Dokosaheksaenoik asit)
  • designer  (15.07.25 21:25:54) 
Osman muftuoglu, fosfolipid yapidaki balik yağini tercih edin diyordu,

Tabi en guzeli haftalik balik tüket.
  • designer  (15.07.25 21:29:56) 
Möllers kullanıyorum. Elmalı olan


  • kullanicadi  (15.07.25 21:51:29) 
Wellkid Omega-3 Chewable Tablets. 4-12 yas icin.
Peppa Pig olanlar degil, onlar yosun bazli oldugu icin biyoyararlanimi düsük.

su: www.vitabiotics.com

Önerilenlerden Möller sgene cok iyidir.

Cocuklar icin dha, epa'dan daha önemli cünkü dha direkt beyin üstünde etkili. Günlük limit genelde 75-250 mg denir. epa ve dha'nin birbirine orani da genelde 2:1 önerilir. IFOS ve GOED onayi önemlidir.

Kaleci arkadas yazmis, sizin kullandiginiz da cok iyidir. Ama cocuk sikildiysa kisa süreligine bunlardan birine gecebilirsiniz.
  • alice in potatoland  (15.07.25 22:55:36 ~ 23:12:22) 
Hocam kullandığınız ürünün markası bu sektörün iyi bir ismi ayrıca IFOS onayı var ve DHA-EPA değeri de iyi aynı üründen devam edin gayet şükela bir ürün.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (15.07.25 23:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.