[]

superonline'ın 10 mbpslik fiber bağlantısı hakkında??

şimdi a dostlar superonline da 10 mbps lik sınırsız internet 49 lira. ttnet aynı fiyata 1 mbps lik hizmet veriyor. superonline a geçtiğimiz takdirde ttnete olan tahahütün cezasını da superonline karşılıyormuş. geldik zurnanın zırt deliğine;
türkiye'deki tüm internetler ttnetten çektiğine göre superonline da ttnetten çekiyor. e bu durumda ortadaki olayın aslı astarı nedir?
superonline a geçme isteğim oluştu. peki geçtikten sonra fiyatta fahiş bir artım olması olası mı? 10 mbps ulan..

superonline a geçen, fikri olan beri gelsin be canım ciğerim

 
"türkiye'deki tüm internetler ttnetten çektiğine göre"

TTnet disinda yurtdisina baglantisi olan firmalar var. Superonline bunlardan biri olabilir.

Ama olmasa bile olay o degil zaten. Smile ADSL ve benzeri firmalarin TTnet'ten aldigi sey evlere olan bakir kablo baglantisi. TTnet o hat icin belli bir ucret aldigindan, o hatlari kiralayan firmalar cok daha ucuza hizmet saglayamiyorlar.

Superonline'in 10Mbit hizmeti ise fiber, bakir kablo degil. Kendi fiberini dosuyor. Zaten o yuzden de cok az yerde o hizmeti almak mumkun.
  • wpi  (19.07.10 15:31:57) 
suğeronline kendisi fiber kablo dosuyor, ttnet altyapısı değil. bi de adil kullanım sınırı mı ne vardı.


  • bryan fury  (19.07.10 15:32:24) 
superonline deli gibi kablo döşüyor son zamanlarda, izmirde sürekli görüyorum. kendi alt yapıları var yani.


  • uckac  (19.07.10 17:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.