[]

UFO Vantilatör (Iyonizer?)

Merhaba canlar,

Bu sıcak yaz günlerinde klima muadili bir çözüm arıyorum çareyi şimdilik(mecburen) vantilatör denen icadda buldum.

Ama vantilatör almışkende işe yarayacak birşey, hatta varsa ekstra özelliği olan bi zımbırtı alayım diyorum.

Internette 3-5 yere baktım ama kesin ve net aklı başında yorum bulamadım, herkes klima ve iklimlendirme teknisyeni gibi yorum yapmış veya yapmaya çalışmış.

Şimdi, klima alamıyorum hem maddi duruma bağlı olarak hemde farenjit illetime tuz biber olması sebebiyle. Bu UFO denen iyonizerli vantilatörü hiç kullanmış olan var mı? iyon muhabbetinin bi katkısı oluyor mu?

Normal bir vantilatör mü? yoksa UFO mu? Çok fazla gerçekten nem'e sebep olup oda sıcaklığında ekstra bir artış sağlar mı sizce, yoksa vantilatör'ün üflediği hava ile varlığı hissedilmez mi?

Valla sorular içerisinde kayboldum sanki, bi yardım be duyurucu. Sigara kullanıyorum iyonizer'in bu aşamada bi numarası var mı ki.

Bu konuda alternatif fikirlere de açığım konu ile alakalı yorumlarınıza da.

Oh çok resmii oldu öpüyoree.

 
odamda var benim. öyle aman aman bir fark yok. yakın durunca o üflediği buhar fark ediliyo. ama hava kuruysa o açıdan işe yarar herhalde.


  • passion rules the game  (19.07.10 15:18:27) 
Ufo'nun siyah kule tipi vantilatöründen aldık geçen hafta,kesinlikle tavsiye ederim,uzaktan kumandası var,yuvarlak vantilatörlere göre çok daha iyi serinletiyor,görüntüsü de çok şık,üzerinde dijital derecesi var,tabi oda sıcaklığını düşürmüyor ama karşısındakileri çok iyi serinletiyor.

İzmir sıcağından yazıyorum bunları bi de düşün artık
  • im2shy  (19.07.10 15:46:20) 
arçelik yada ufo kule tipi vantilatör
klima yanında halt etmiş bu iki icadın

  • ufuk8484  (19.07.10 16:13:03) 
(git: 153292)


  • lule  (19.07.10 17:00:03 ~ 17:01:10) 
tesekkurler herkese, bende kule tipi buharsız olanından alacağım sanırım. yapış yapış olmak istemem.


  • kobretti  (19.07.10 17:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.