[]

Dualsense drift tamiri mümkün mü?

Sağ analog stickte drift sorunu var. Kendi kendine sola kayıyor. Şurası tamir eder dediğiniz bir yer var mı, yani tamir edilebiliyor mu bu meret yoksa hiç uğraşma sıfır dualsense al geç mi dersiniz?




 
Aynı sorunu yaşadım ve kolun artık pert olduğunu düğündüm ama aslında görece kolay bir çözümü varmış. Youtube üzerinde videolarını da görebilirsiniz. Analoğa basılı tutarak sağ sol vs yaparsanız bir süre kendine geliyor. Benim örneğimde böyle oldu en azından. Eğer hiçbir türlü düzelmiyorsa belki bi yazıcıoğluna şans verilebilir.


  • cay koy geliyorum  (27.06.25 18:00:39) 
Yenisini almak kesin çözüm. Ama Sony ve Nintendo kalite konusunda berbatlar.


  • feastofthedamned  (27.06.25 21:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.