[]

şeker ölçüm cihazı önerisi

prediyabet kontrolü için bu alete ihtiyacım var. evde vivacheck diye bir alet var, kontrol için 3 farklı parmaktan ölçüm yaptım; 85-99-105 değerlerini gösterdi. Ertesi gün yine denedim, yine buna yakın yanlış ölçüm yaptı. kaliteli, güvenilir bir alet arayışındayım özetle.




 
Kan sekerin bu degerlerdeyse zaten turp gibisin demektir. 10 eksik 10 fazla ile prediyabetik falan olmazsin, aygita gerek yok.


  • feastofthedamned  (21.06.25 17:17:41) 
Ben Lifecheck kullanıyorum yıllardır gayet memnunum.


  • anatomik  (21.06.25 17:34:49) 
Novacheck


  • rodeocu  (21.06.25 19:18:40) 
Haha dogru söyleyene gicik olma hastaligi var bu sitede, o yüzden tik atmamissin.

Kan sekerin 150'nin altindaysa bosuna kendine diyabet teshisi koyma derim.

Hastaneye gidip, iki ayda bir kan versen bile onlar senin için en temiz sonuca ulasir.
  • feastofthedamned  (21.06.25 22:32:24) 
@feast, hayır, soruma cevap olmadığı için atmadım. soruda alet önerisi isteniyor. doktor teşhis koydu, aletin de tutarsız ölçtüğünü söylüyorum. sen nasıl doğru söylemiş oluyorsun bu durumda?

yeni önerileri bekliyorum.
  • lil siztah  (21.06.25 22:35:39 ~ 22:36:11) 
Sürekli glukoz ölçümü için abbott’un freestyle libre isimli bir ürünü var, onu bir araştırın. Kan şekeri dalgalanması ne zaman okuyor, ne yediğinizde fazla artıyor vs görmenizi sağlar.


  • efx  (22.06.25 00:25:33) 
@efx, tam bütün meraklarımı giderecek bir aletmiş fakat sözlükte çok olumsuz yorum var. siz tecrübe ettiniz mi?


  • lil siztah  (22.06.25 15:05:49) 
Meraktan kullandım 2-3 kez ve sorun yaşamadım.


  • efx  (22.06.25 21:57:58) 
6-7 aydır İME-dc gibi bir marka kullanılıyor bizim evde. Bir şikayetimiz yok. Hastane sürecinde adı sanı okunmayan adi plastik görünümlü cihazlarla ölçerek tedavi uyguluyorlardı. Öne çıkan markalar olduğu sürece çok da tereddüt etmeye gerek yok gibi.

Çok da masraf etmemen gerekiyorsa;
85 ile 105 arasındaki fark ciddi bir fark mıdır bunu ben bilmiyorum, sen de bilmiyorsan doktora sormanı tavsiye ederim. Kimi ölçüm aletlerinde kalibrasyon yaptırılıyor. Belki şeker cihazına da yapılıyordur yahut garanti kapsamında değiştirilmesi mümkündür. Bu olasılıkları hatırlatmak istedim ayrıca. Geçmiş olsun
  • lazor  (23.06.25 23:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.