[]

Yeni müşteriye faizsiz kredi
Şimdi böyle kampanyalar görüyorum ben direkt cepten müşteri olsam geçerli mi bu kredi çıkar mı bana? Yani o 50bin tl kredi kısmıyla ilgili herhangi bir şey gelmiyor önüme illa şubeden mi müşteri olmam lazım. Bolu boşuna müşteri olup fırsatı kaçırmak istemiyorum yani üye olurken bir şey yapılması gerekiyor mu ekstra

geneli uygulama üzerinden müşteri olanlara veriyor. ama bankaya göre şartlar değişiyor, tek tek bakmak lazım.
net 50 veren yok sanırım ama şu an. bi ara bakmıştım ben de. 25 bin kredi, 25 bin nakit avans şeklinde filan oluyor, ödemeler çakışıyor bu şekilde de.
net 50 veren yok sanırım ama şu an. bi ara bakmıştım ben de. 25 bin kredi, 25 bin nakit avans şeklinde filan oluyor, ödemeler çakışıyor bu şekilde de.
- elorelia
(20.06.25 09:35:55)

zaten 3 ay vadeli falan. hikayeden işler.
- yazar yazmaz yazan yazar
(20.06.25 09:39:10)

ben 1 hafta önce akbank yeni müşteri olarak 35bin çektim, 6 ay vadeli faizsiz. mobilden yaptım şubeye gitmedim. sigorta ve kredi masrafı falan düşünce 33bin 600 civarı bir şey geçiyor hesaba. üye olurken ekstra bir şey yapılmıyor ama kampanyanın devam ediyor olması lazım sanırım.
- Improbable
(20.06.25 09:43:00)

uygun bulmazlarsa vermeyebilirler, o durumda boşuna müşteri olmuş olursun.
- spirit crusher
(20.06.25 10:48:07)
1