[]

Eski yazardan referans talebi

Selam aslında başka bir nick ile sözlüğün eskilerinden idim (2007-2017 arası) binlerce entrysi olan bir yazardım. Sonra saolsun sahte psikoloğun tekine(papyonlu şişko bir televizyon şarlatanı) sahtekar yazdım diye ifşa edildim adli soruşturma açılmak suretiyle. Sonra da iş yerindekilere dahi ifşa olduğum için entrylerimin büyük kısmını sildim. Sonra da mail hesabını bile unuttum şifresini ve zaten servis sağlayıcı bile kapandı (mynet). Eski hesabı da soruşturma temiz çıktıktan sonra kurtaramadım.

Referans olacak kişiye eski nickimi de söyleyebilirim. Şimdiden teşekkürler


 
Abicim compumaster'a mail atasana. Iyi bir arkadas, yardimci olur. Benim birkac kez banimi sildi. Sozluk isini de halleebilir diye dusunuyorum.


  • thetruenorthstrongandfree1  (17.06.25 03:07:25) 
sozlukteki disneyplus da sen misin?


  • cooperr  (17.06.25 07:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.