[]

eskiden dinlediğim bir epik music

10 belki 15 sene önce dinlediğim bir epik müzik vardı.
bağımsız bazı oyunlarda da kullanıldığını biliyorum.

acaba neydi? N ile başladığını biliyorum -grubun adını hatırlamıyorum. o yıllarda çok popülerdi. epic music deyince ilk akla gelirdi, youtube-google'da hemen çıkardı. artık çıkmıyor tabi.

fazla data veremedim. ama yine de belki bulmama yardım edersiniz.

 
yok ya, haggard, nightwish, epica, within temptaion gibi grupların müzikleri değil. immediate music grubunun ismi aklımda ama onlar da çok fragman yapmışlar. belki o yüzden tanıdıktır.

* aradığım müziği düşündükçe aklıma our solemn hour geliyor. belki bir benzerlik vardır.
* grubun adı N ile değilse bile en çok dinlenen parçası N ile başlıyor olabilir.
  • biseysorcaktim  (07.06.25 00:21:10) 
Two steps from hell diye bir grup var oyunlara vs epik müzikler üretiyorlar, onların şarkılarından biri olabilir mi


  • grimavi  (07.06.25 00:21:48) 
Two Steps From Hell - Nemesis?


  • alice in potatoland  (07.06.25 00:27:28) 
teşekkürler. ama sanırım değiller.

epik müzik'te fazla çeşitlilik yok sanırım.
ne dinlersem dinleyim, dinledikçe "hah işte buna benzer bir şey vardı" diyorum.
ya bendeki kayıtta sanatçı ismi yanlış yazıyordu ya da two steps from hell değil.
immediate music olabilir grubun ismi çünkü çok tanıdık ama onların diskiografilerini taradım ve aradığım müzik yok.

elimde tek elle tutulur parametre var. o da 15 sene önce dinliyor olmam
ve bazı bağımsız oyunlarda oyunun müziğini görmüş olmam.

ama bu iki parametre ile bulmam neredeyse mümkün değil.

o yüzden siz 15 sene önce de var olan epik müzik'leri paylaşabilirsiniz. teşekkürler.
  • biseysorcaktim  (07.06.25 00:35:39) 
gece aklıma geldi.

es posthmus - nara
www.youtube.com

aradığım grup es posthmus
www.youtube.com
  • biseysorcaktim  (07.06.25 11:53:52 ~ 11:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.