[]

adsl tarifemi değiştirmek için

ille telekoma gidip dilekçe mi vermeliyim? yoksa telefonla falan halledilen bir şey midir?




 
kimlik fotokopisi gerekiyor, ve form dolduruyorsun. online olmuyor maalesef. bazı siteler fax çekerseniz onlara işleminizi yapabiliyorlar, ne kadar güvenilir bilmiyorum.

not: 444 0375'ten değişiyormuş.
  • serafettinn  (18.07.10 23:38:18 ~ 23:39:35) 
hiç faxla formla falan uğraşmayın şu linkten online işlem merkezine üye olun ve abonelik işlemlerinden tarifenizi değiştirin
link: www.ttnet.com.tr

  • jonturk  (18.07.10 23:42:21) 
telefonla arayıp degiştirebilirsin


  • little miss sunshinee  (18.07.10 23:53:12) 
yaklaşık 1 saat önce online olarak tarifemi değiştirdim.1mbps sınırsızdan netlimitsiz tarifesine geçtim.tarife değişikliği 1 ay sonra yapılacaktır denmesine rağmen şu anda 8 mbps ile download yapıorum.


  • jonturk  (18.07.10 23:56:16 ~ 23:56:45) 
online cok guzel oluyor. iki kez degistirdim.


  • crucio  (18.07.10 23:56:34) 
ben geçen ay 1 mbps den 2mbps ye geçtim online işlem ile. sitede tarife ücreti 50 tl gözükürken şimdi gelen fatura da tarife ücreti 63 tl gözüküyor ve 15 tl civarında işlem ücreti almışlar gözüküyor. dikkatli olun. ve onay için size kimin geri dönüş yaptığını hangi tarihte, hangi saatte görüştüğünüzü not alın bi kenara(kayıtlar dinlenecekse kolaylık sağlıyor).


  • ehlana  (19.07.10 11:27:36) 
Devam eden taahhütün yoksa telefondan kolayca değiştirebiliyorsun. Bir sonraki ayın 1'inden itibaren geçerli oluyor yeni tarifen.


  • the great pretender  (19.07.10 12:19:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.