[]

üsküdar'da yemek mekanı

üsküdar meydan civarında veya kuzguncuk'ta yeme içme için uygun fiyatlı yemek mekanı öneriniz var mı? kahve-tatlı mekanı da olur




 
üsküdarı pas geçin. kanaat lokantası var diycem ama fiyatlar yüksek gelebilir.

kuzguncuk mis gibi. kuzguncuk burger cafe gayet iyi. çeşit çok. eğer açıksa ortodoks kilisesini de ziyaret eder, arka planı şahane fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • yurtsuz john  (29.05.25 14:55:42) 
Güllümoğlu diye bi esnaf lokantası var, fiyat performans ürünü. döneri güzel. kuzguncuk'ta sen Sebastian diye bi yer var, orası güzel tatlısı harika, aşırı pahalı değil. kanaat lokantası çok bozdu ama bolulu lokantası iyidir Üsküdar'da ama pahalıdır da.


  • damba  (29.05.25 15:00:34) 
Metet


  • vedatchilipeppers  (29.05.25 15:01:53) 
kançal iş merkezi'nin içinde bir tane salaş köfteci arvnavut var. çok az masası var, mekan aşırı rahat değil ama köftesi ve piyazını tavsiye ederim. fiyatları da çok uygun.


  • dylancash  (29.05.25 15:18:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.