[]

Ekipte küçük atışmalar yapan klikler beni artık boğuyor

Herkes birbirine Pasif agresif örtülü laf atma, hafif alay, hafif dalga geçme, sataşma bunların hepsi şakayla karışık yapılıyor.

Ve kötüsü daha önce terslediğim biri var. Bana kin tutmuş. Sürekli üzerime oynuyor. Birbirleri arasında da sürekli laf sokma var. Enerjim bitti artık. Çok yorucu.

Fakat nereye gidersem gideyim özel sektör aynı değil mi?

Ben ne yapayım? Şuan akıllı olup herkese pozitif, samimi enerjik davranmaya devam.

Terslemiyorum kimseyi.

 
ben kulaklık takmıştım birinde. o kadar güzel motive oluyorusnuz ki. böyle bir şansınız var mı?


  • teyze  (28.05.25 11:41:45) 
ya bu develeri güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

ne yazık ki her yer böyle toksik tiplerle dolu.

ülkenin geldiği yer bu. herkes birbirinden nefret ediyor ve mutsuz.
  • koela  (28.05.25 11:48:28) 
Turkiye'de iki farkli sirkette uzun sureler calistim. Birinde bir nebze boyleydi ama digerinde pek olmuyordu boyle seyler.


  • mbond  (28.05.25 12:24:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.