[]

Bu havada ince siyah külotlu çorap giymek

Giyeni görseniz garip bulur musunuz? Hava aşırı sıcak malum.




 
Pek begenirim, garip bulmam.


  • deckard  (23.05.25 19:19:49) 
Garipserim orası ayrı da pişik olmaz mı insan?


  • Mirket  (23.05.25 19:20:53) 
Bulmam. Çorap kadınıdır belki :))


  • rock n roll  (23.05.25 20:14:25) 
hava o kadar sıcak değil akşam serinliyor. hoş bir kıyafet. her kadına yakışıyor.


  • yurtsuz john  (23.05.25 20:17:42) 
garip bulsam da maksimum üç saniye sonra unuturum yani bana ne.

beni en çok şaşırtanlar ankara ayazında kısa elbiseyle dolaşanlar oluyor. gerçekten insani/sosyal açıdan çok tuhaf bulunmayacağını, karşımdakini rahatsız etmeyeceğimi bilsem gidip sorarım "YA NASIL??" diye. ben lahana gibi beş kat giyinip çıktığım halde tir tir titriyorum mesela kadın ADETA ÇIBLAK geziyor. cidden kötü niyetle değil sadece NASIL dayandıklarını merak ettiğimden sormak isterim ama sormuyorum tabii ki. beni şaşırtan ve aklımı üç saniyenin ötesinde kurcalayan tek şey o oluyor.

yoksa mayıs ayının sonunda ince siyah külotlu çorap dikkatimi ayrıca çekmez açıkçası, yani en fazla "uuu beybi" şeklinde çeker, "bu vakitte bu mu giyilir aptal kızım?!?!" şeklinde bir dikkat çekiş olmaz.
  • mark greg sputnik  (23.05.25 20:18:50) 
Aranızda hala link atmayan var


  • Rondak  (23.05.25 20:56:45) 
ben istanbul’da üşüyorum ahsjsks


  • deartheodosia  (23.05.25 21:24:59) 
Sıcak gelmiyor mu çıkarın isterseniz derim, durum musaitse.
Değilse de üzülürdüm.

  • encokbenisevinnolur  (23.05.25 23:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.