[]

Dreamweaver ufak bir soru ?

Arkadaşlar tablo ya da div tag kullanarak fireworks te yapmış olduğum butonları dreamweaver içine almaya çalıştığımda butonlar bazı işlevleri kaybediyo.üzerinde gelince olması gereken efektler olmuyo . Sorun nedir anlamadım .
Fireworksten export ederken html olarak export ediyorum.Yardımcı olucak kimse varmı hemen silicem .



 
o zaman direk buton dosyasını değil. Html dosyasını buton boyutunda istediğiniz noktaya çağırmanız gerekir.


  • janavarorion  (18.07.10 17:39:47) 
fireworksten html and image olarak export ettigimde sorunsuz bi şekilde banner ımı butonları ile birlikte gorebiliyorum her türlü işlevide calısıyor.Ama o bannerı index sayfasına tablo icinde koymayı denedigimde ya da div ile , butonlar calısmıyor.


  • isso09  (18.07.10 18:05:21) 
tablo içerisine fireworks ten export ettiğin html dosyasını "iframe" ile çağırman lazım.


<iframe name="isim" width=450 height=400 src="fireworks.html" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

450 ve 400 yazan kısmı, içerisine yerleştirdiğin tablonun ebadı olacak.
  • janavarorion  (18.07.10 22:15:23 ~ 22:18:01) 
peki ayıp etmiş olmazsam bir soru daha sormak istiyorum :)
aynı işlemi div kullanarak nasıl yaparım ?

  • isso09  (18.07.10 23:04:55) 
hehehe yaptım çok sağolun =)


  • isso09  (18.07.10 23:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.