[]

Yurtdisindan alisveris - bavulu doldurmak

Kiyafet, ayakkabi, parfum, kozmetik ilk aklima gelenler. Elektronik haric baska hangi urunleri yurtdisindan valizle getirmek mantikli. Ozellikle Kiyafet ve ayakkabi konusunda marka onerilerine de acigim.




 
on marka ayakkabi. hem ucuz hem de rahat.
new yorkerdan da ust bas. cunku ucuz.

  • insanlik icin buyuk bir adim  (21.05.25 06:19:50) 
Ülke söylememişsin ama batı Avrupa veya abd olsa gerek.
Kıyafet ve ayakkabı konusunda bence bulabildiğin en büyük outlet’e git.
Outlet ürünlerinin de bazıları indirimde oluyor. Orada gözüne kestirdiğini al.

Fiyat avantajı için alıyorsan normal mağazadan alışveriş yapma.
Kinetix’ten daha ucuz Calvin Klein Jeans ürünleri alırsın mesela veya Kiğılı fiyatına Boss gömlek alırsın.
Nike, Adidas ayakkabıların güzel modelleri 30 Euro’lara kadar düşebiliyor. 50 Euro’ya da pek çok seçenek.

Ama bak outlet.

Bavul boyutunu ve zamanını bilmiyorum ama Temu’dan bir şeyler sipariş edip onları getirmek de iyi fikir.
  • michael_knight  (21.05.25 08:01:36) 
bavul doldurmak gibi bi hakkin yok. gumrukte cevirilirsen patlarsin.


  • buenosdias  (21.05.25 11:16:41) 
@buenosdias

Niye 3 tane ayakkabi getiremiyor muyum?
  • baldur2  (21.05.25 11:50:51) 
şehrin en büyük outleti +1
kapanma saatine dikkat etmeniz gerekir tr'deki gibi gece 10lara kadar açık değiller
columbia'dan birer mont almıştık eşimle,
çok güzel outdoor ürünler aldık
3er 5şer çift ayakkabı aldık hiçbir sıkıntı çıkmadı
tr'de bulmakta zorlandığım ya da yurtdışında daha uygun fiyatlı olan kedi-köpek ürünleri çokça aldık
kedi maması bile getirdim sıkıntı yaşamadım iyice sardık sarmaladık
kozmetik düşkünü değilim ama yine zincir drugstore'a girip tr'de olmayan ya da fiyatı yüksek olan çokça ürün aldık.
puma, nike, adidas gibi markaları seviyorsanız bakın. gerçekten çok güzel modeller 30-40-50 euro bandında olabiliyor
almanya özelinde söylüyorum, küçük bir ilinde bile böyle nasıl diyim tr'de muadili aklıma gelmedi ama içinde her şeyin satıldığı mağazalar vardı. şöyle açayım, 2 katlı kocaman bir mağaza, aynı yerden ayakkabı, zara marka elbise, outdoor ceket, köpek mama kabı, mutfak eldiveni aldık, her şey satılıyor ve çok niş ürünler de bulunabilir, bölgede bu tarz bi mağaza var mı diye bakın.
  • ofelia  (21.05.25 12:55:07) 
3 ayakkabı ise Okey. bavul doldurmak diyince daha büyük miktarlar sandım.


  • buenosdias  (21.05.25 15:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.