Giriş
(15)

Asla Yorulmamak

rock n roll
Bu bir sağlık sorunu mudur? Yorulmuyorum, yorgunluk hissetmiyorum. Saatlerce ayakta çalışabiliyorum, yemek ve su ihtiyacı da hissetmiyorum. Saatlerce yürüyebiliyorum. Sadece sıkıldığım için bırakıyorum. Çabuk yorulmak kadar hiç yorulmamak da bir sağlık sorunu mudur?41 yaşıma gireceğim önemliyse.
Bu bir sağlık sorunu mudur? Yorulmuyorum, yorgunluk hissetmiyorum. Saatlerce ayakta çalışabiliyorum, yemek ve su ihtiyacı da hissetmiyorum. Saatlerce yürüyebiliyorum. Sadece sıkıldığım için bırakıyorum. Çabuk yorulmak kadar hiç yorulmamak da bir sağlık sorunu mudur?

41 yaşıma gireceğim önemliyse.
0
rock n roll
(20.05.25)
Süpermenlik alameti olabilir hocam. Sağlık sorunu olduğunu sanmıyorum.
0
prole
(20.05.25)
Annem de senin gibi ve senden iki kat yasli neredeyse.

No big deal yani, böyle insanlar da var.
0
feastofthedamned
(20.05.25)
Sadece gerçekten yorulacak şeyler yapmıyorsunuz :)
0
makbur
(20.05.25)
Mavi yakali olarak fiziksel güç gerektiren bir işe gir sonra konuşalım istersen paşam
0
freedonia
(21.05.25)
İnşaata gel biraz çimento taşıyalım senle
0
olaylar olaylar
(21.05.25)
@kullanicadi

Saatlerce yürümekten bahsediyorum bak dinlenme ihtiyacım yok. 10 saat hiç oturmadan, yemeden ve içmeden ayakta oradan oraya gitmekten bahsediyorum. Bunlar dinlene dinlene yaptığında seni yormaz ama başlayıp bırakmadığında yorucu olacak şeylerdir. Araliksiz yaptığını düşün :)
0
🌸rock n roll
(21.05.25)
Bilemiyorum, konuya hiç hakim değilim ama gıpta ettim. Ben utanmasam bastonla yürüyeceğim, öyle yorgunum.
0
sekizdokuzon
(21.05.25)
@ mirket

Ne zaman olan ne?
0
🌸rock n roll
(21.05.25)
aynı ben. 3 saatte maraton koşuyorum. üstüne bir tane daha koşarım. yoruldum diye kendimi çimlere atmam. acı eşiğin düşük olabilir. house md olsam, nörolojik bir sorun var derdim.
0
gabe h coud
(21.05.25)
bazı insanlar beden sinyallerine daha duyarsız oluyor. yani siz de muhakkak yoruluyor, üşüyor, acıkıyorsunuzdur ama o sinyallerin size ulaşması, sizi zorlaması çok daha uzun sürüyor. bazılarıysa aşırı duyarlı. bu bazen iyi bazen de kötü bir şey. durunuz olmayınca zaman zaman kendinize ve bedeninize aşırı yüklenerek zarar verebilir ya da hastalıkları geç fark edebilirsiniz. ihtiyaçlarına duyarsız olma durumu bazen yıllar içinde de değişkenlik gösteriyor, böyle bir okuma yapmadım ama çoğu zaman empati kapasitesiyle de bir ilişkisi var gibime geliyor.
0
red g
(21.05.25)
birincisi yürümek ve ayakta durmak pek yorucu şeyler değil.
10 saat yürüsem yorulmam demişsin ama hiç 10 saat yürüdün mü acaba?
başka bir şehire gezmeye tatile gttiğim zaman ben de bir kaç gün peş peşe saatlerce yürüyorum. hiç yorucu olmuyor. çünkü keyifli olıuyor
ama bir hastaneye işim düştüğü zaman koridorda yürümek çok yorucu oluyor.

hissetmiyor olsan da illa ki yoruluyorsun ama etrafındaki insanlarla kendini kıyaslayıp onlardan daha sağlıklı ve güçlü oldugunu düşünüyor olabilirsin. sana bu şekilde gaz verenler de olabilir.
ama senin gibi hiç yorulmadıgını söyleyen akrabalarım oldu ve tık diye gittiler.
0
abelardo
(21.05.25)
Ben yorulmama kısmından ziyade susamamaya takıldım. Ofiste pineklemeli günde bile en az 2 litre su içme ihtiyacı duyuyorum. Nasıl dehidre olmuyorsunuz, anlamıyorum.
0
auroraaurora
(21.05.25)
bana bir süper güç verilecek olsa bunu seçerdim. çok iyi özellik.
0
kaptan maydanoz
(21.05.25)
bazı insanlar böyle suya pek ihtiyaç duymuyor
günde 1-2 defa wc'ye gidiyor
sağlıklı besleniyorsan sorun yok
0
mantık
(21.05.25)
karb ve şekeri ya yemiyosunuzdur ya da çok az yiyosunuzdur diye tahmin ediyorum. doğru mu?
0
zeleno
(21.05.25)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.