[]

hostel tavsiyesi ve genel tavsiyeler (roma, floransa, venedik, budapeşte, viyana, prag, amsterdam)

merhabalar,

ağustos ortasından sonuna kadar interrail için roma, floransa, venedik, budapeşte, viyana, prag ve amsterdam'da konaklamak için tavsiye edeceğiniz hosteller var mı? temizlik ve güvenlik önemli çünkü 3 kız arkadaş gideceğiz.

bunun dışında bu saydığım şehirlere dair vereceğiniz tüyolar neler? "Şurada şu yemek yenir, şurayı kesin görmeniz lazım, şurası çok değişik bi yer, şu müze süper" dediğiniz her şey olur. Veya beleşe ulaşım imkanları, fırsatlar.. aklınıza gelebilecek her konuda tüyoya açığız.

bir de rota hakkında da yorum yaparsanız süper olur. : ) "şu açında iyi, şu açıdan kötü" falan gibi..

Teşekkürler şimdiden.

 
Pragta hostel plus ve viyanda a&q hostel www.hostelworld.com dan rezervasyon yaptirabilirsin bu hostellere fiyatlarıda oldukça uygun ve güvenli.Prag ve viyanda gunluk biletlerler alin metro için pragta 100 krondu 4 euro gibi bişey ve istediğin kadar kullanabiliyosun birden fazla gün kalcaksaniz birer bilet alin makinalar okutmayin bilmiyoduk ayağina yatarsiniz(ben pragta 5 gün kaldim ve viyanada 2 gün hiç kontrol olmadi ama biletsiz yakalanirsaniz 40 euroya yakin bi ceza oduyosunuz)yakalanirsaniz viyanada aynı şekilde yapabilirsiniz orda da sanirim 3,60 euro gibi bişeydi günlük bilet.Pragta free guide bir tur var sabah 10 da sanirim meşhur saat kulesinin ordan başliyo ona katilip her yeri kabaca gezebilir ve daha sonran nerelere gitceğinize karar verebilirsiniz. Viyanada her yer yakin gibi zaten merkeze. Tavsiye ettiğim hosteller merkezde değil fakat ulaşim çok kolay.trip advisordan giden insanlarin puanlamalarina ve yorumlarina göre gideciğiniz yerlerde geziceğiniz yerlerin listesini çıkarabilirsiniz. Eğer uçak bileti almadiysaniz budapeşte viyana prag arasini trenle gidin.viyanaya gitmişken bratislavayada gidebilirsiniz 40 dakika günü birlik gidip dönülebilir 13 euroya aldiğiniz bilet ayni gün içersinde gidiş dönüş için geçerli.

Yazim yalnişlari ve imla hatalari için kusura bakmayin .
  • myumyun  (18.07.10 17:46:09) 
couchsurfing yapın daha çok eğlenebilirsiniz. hostelden daha eğlenceli olacağı kesin


  • argent dawn  (18.07.10 20:13:46) 
roma'da backpacker's hostel var fena değil


  • staghound  (18.07.10 23:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.