[]

Lambader-Ampül

Lambaderin ampülü çok fazla aydınlatıyor, daha düşük hatta loş olması için nasıl bi ampül almam lazım?




 
Daha düşük güçte bir ampul. Paran varsa akıllı ampul en mantıklısı. Hem rengiyle hem de ışık şiddetiyle istediğin kadar oynarsın.

Bir seçenek daha sunayım: lambaderin açma kapama düğmesini dimmer anahtar ile değiştirip dim edilebilir led ampul alıp ampulu de onla değiştirirsen ışık şiddetini direkt anahtar üzerinden değiştirirsin. telefon uygulamasına gerek kalmaz. Ama "Hey Siri! Ortam ışığını loş yap" dedikten sonra ışık şiddetinin azalması kadar keyifli olmaz.
  • himmet dayi  (20.05.25 18:21:46) 
evidea'dan 450tl ye akıllı ampül aldım, parlaklık,renk vs kontrol edilebiliyor, 450tl civarıydı fiyatı, öneririm.


  • kimlanbu  (20.05.25 19:40:22) 
mevcut ampülün üzerinde yazanlara bakın. burada renk (2700-3000k sıcak sarı, 4000k gün ışığı, 6500k beyaz), ampül soket bilgisi (gu10, e14, e27 gibi), parlaklık derecesi (400lm, 800lmi 1400lm gibi) gibi bilgiler yer alır. lümen değeri daha düşük olan ampülü alabilirsiniz. tek dikkat etmeniz gereken lambader kablosunda yer alan azami watt değerini geçmeyin.

@kimlanbu'nun önerdiği gibi kendinden kumandalı, renk değiştirebilen ve dim edilebilen (parlaklığı düşürülebilen) ürünleri tercih edebilirsiniz.

@himmet dayı'nın önerileri biraz daha pahalı.
  • tnz  (20.05.25 21:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.