[]

Köpekle yaşam 101
Selam, evimize bir adet golden retriever geliyor. Köpek aşırı uslu ve asla havlamıyormuş iddia edilene göre, o açıdan problem teşkil etmez diye düşünüyorum ancak evi olabildiğince köpekimize uygun hale getirmemiz gerekiyor. Komşular iyidir. Büyükçe bir apartman dairesi, daireyi olabildiğince köpeğe uygun hale getirmeye çalıştım ve çalışıyorum ancak muhakkak gözümden kaçan şeyler vardır. Tecrübeli arkadaşlar bir miktar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. İyi günler.

Hocam bizde bi' tane peluş terllik gibi bi' şey var, içi hışırtılı böyle, kızımız ona deliriyor, bütün gün oynuyor yani. Top çok seviyo' onun dışında, çok küçük olmayan toplar alabilirsiniz.
- kumandanim
(20.05.25 13:54:25)

Haftada 1 temizlik ve her gün robot süpürge temizliği yapılıyor ancak bu köpke aşırı tüy döküyormuş. Evde full özgür takılsın istiyorum koşsun zıplasın ama temizlik malzemesi ve süpürge değişikliği ne gerekiyor mesela, sizde neler var? onları tedarik edeyim.
- vedatchilipeppers
(20.05.25 13:55:41)

imkanınız varsa mamasını değiştirmeyi düşünebilirsiniz. benim de köpeğim çok tüy döküyordu (golden değil akbaş kırması). acanaya geçince aşşşırı azalmıştı tüy dökülmesi. bir de kıyafetleriniz için tüy rulosu alırsanız iyi olur. yine de tüy hayatınızın bir parçası olacak onu kabullenin :)
- pide
(20.05.25 14:00:02 ~ 14:00:38)

tüy sorunu için;
www.amazon.com.tr
şundan öneririm, halı ve koltuk temizliği için mükemmel bir ürün. black & decker olduğu için bu biraz pahalı ama daha uygun fiyatlı muadilleri var.
www.amazon.com.tr
şundan öneririm, halı ve koltuk temizliği için mükemmel bir ürün. black & decker olduğu için bu biraz pahalı ama daha uygun fiyatlı muadilleri var.
- oldtimer
(20.05.25 15:14:05)
1