[]

İnsanı en çok iyileştiren şey

Bana göre şefkat. İnsanın kendine ve başkalarına duyduğu ve başkalarından gördüğü şefkatin kapatamayacagi yara yok.

Sizce nedir?


 
Bununla birlikte güven de iyi gelir.


  • kisa  (14.05.25 22:41:59) 
Gezmek, yeni yerler, yeni insanlar. Bana bunlar iyi geliyor.


  • sey mi dostum  (14.05.25 22:43:38) 
Sarılmak,
seni seven akraban ,ailen,eşin,dostun,
yaninda oldugunu bilmek
  • designer  (14.05.25 22:45:27) 
Kimseyle kendini mukayese etmemek. Topluma girdin mi yaptıkları ilk iş bu oluyor. İşini eşini boyunu posunu hemen bir kıyasa koyuyorlar. Ya he tamam sizsiniz diyorum hemen uzaklaşıyorum göt yarıştıran insandan.


  • teyze  (14.05.25 22:46:21) 
İğrenç insanlardan kurtulmak


  • arbre  (14.05.25 22:53:02) 
Benim için kendini meşgul tutmak. O kadar kendine dönmeli, en iyi haline ulaşmak için çabalamalısın ki gözün diğer insanları ve olumsuz deneyimleri görmemeli.


  • kullanicadi  (14.05.25 22:58:23) 
Sevgi


  • gabe h coud  (14.05.25 23:01:39) 
sevgisizlik çok dip o yüzden sevgi illa birinci sırada ama anlaşılmak, bir bakışla bir cümleyle, yargılanmadan ya da aynı yerde olduğunubilmek karşındakiyle bayaği iyi gelir hatta belki sevgiden daha çok ihtiyaç duyuyorum buna


  • ala09  (14.05.25 23:41:09) 
@ala09: bizim sisterhoodlugu tarif ettin ^^


  • sekizdokuzon  (14.05.25 23:48:49) 
İyi bir deadlift seti.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (14.05.25 23:50:16) 
Gelen birbirinden farklı cevaplar aklıma şu şarkıyı getirdi: open.spotify.com


  • sekizdokuzon  (15.05.25 00:02:41) 
Karşılıklı aşg


  • abuzer  (15.05.25 00:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.