[]

kripto para gonderme kyc sorusu + cold wallet onerisi

Merhaba,

Gecen bi alisveris icin litecoin gondereyim dedim; alicinin adini tc'sini vs. sordu binance. Cok sacma ve tuhaf degil mi? Parayi niye gonderiyorsunuz diye bile sordu.

Salladim bir seyler gectim. bu islerle ugrasmadan islem yapabilecegim alternatif platform oneriniz var midir?

kriptoyu amacina uygun kullanan bir ben varim bir uyusturucu alanlar var herhalde. beni de elemeye calisiyorlar cidden uzucu

 
binance tr ile yaptiysaniz normal. global binance'de boyle bir seye hic denk gelmedim.


  • gule gule  (12.05.25 11:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.