[]

Belgrad ormanında yürüyüş?

Belgrad ormanına daha önce hiç gitmedik sanırım çok geniş bir alan şöyle cumartesi mangalcılar olmadan sabahtan yürüyüş yapıp sonra sandiviç atıştırıp dönmek için mantıklı olur mu? ne tarafı yürüyüş için daha makul ve daha güzeldir?




 
mantıklı olur :)

yürüyüş parkuru var 6 km.
  • gabe h coud  (09.05.25 10:34:03) 
Ben internetten baktım çok kalabalık falan yazmışlardı, kemerburgaz kent ormanına gittik, hava rüzgarlı değilse orası da güzel, sabah saatleri giderseniz kalabalık değil.


  • turuncu tonlarda  (09.05.25 11:17:17) 
Mangalcılar olmadan mı :)) adamla3 zabah 5te geliyor. Sen koşmak istiyorsan yine koş ama mangalcıları unut :)


  • respect  (09.05.25 12:18:47) 
Mangalcılar sorun olmaz, orman zaten kocaman :D

Mangalcılar vs. Bunun için ayrılan mesire alanlarında kalıyor, ormanın geri kalanında yasak zaten.

Ben sık sık giderim, ağaç, çiçek, böcek, mantar fotoğraflayıp tanımlarım falan. Baya rahatlatıcı bir şey.

Neşetsuyu veya Irmak tabiat parklarının birinden giriş yaparsanız bu iki park gölün çevresi boyunca dolanan 6km'lik bir yürüyüş yoluyla birbirine bağlı. Yürüyüş yolunu komple içine alan daha geniş bir de trekking yolu var. Ordan oraya geçiş yapabiliyorsunuz. İster yoldan yürüyün ister canınızın istediği yerden ormanın içine dalın. Göl de iyi bir durumdadır şimdi, yazın giderseniz kurumuş oluyor.

Eğer neşetsuyu veya ırmak'a gidecekseniz (bentler de olur) bunların giriş çıkış noktaları Sarıyer'de. Atatürk Arboretumuna çok yakın. Oraya da mutlaka uğrayın ilginiz varsa.
  • akhenaten  (09.05.25 14:29:34 ~ 14:34:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.