[]

Kadıköy Evlendirme Dairesi çıkışı gelin arabası Hk.

Merhaba, arabayı süsletmeyeceğim. Ev evlendirme dairesine 500 metre falan ötede. Ben eşim olacak kişiye istersen arabayla uğraşmayalım en kötü otobüse biner gideriz dedim ama zor olur dedi.

Bir arkadaş da dedi ki arabayı sakın sen sürme ya da sen süreceksen de arabada bir- iki erkek olsun ikiniz başıboş bir şekilde eve dönmeyin. Sonra da baktım gerçekten millet gelin arabası sürmekten korkuyor falan haliyle ben de tedirgin oldum.

Kadıköy evlendirme dairesinde bu tarz dadanmalar yaşanıyor mu? hiç dikkatimi çekmemişti. Eğer dadanıyorsa ben savuşturamaz mıyım mesela hangi ışıklarda dadanıyorlar minibüs caddesi girişindeki petrolün, müjdat gezenin orada mı dadanıyorlar? ona göre ben de bir güzergah çizeyim kaçış planı oluşturayım...

 
arabayı sade şekilde süslet. 10-20 tane de zarf yap ver millete ne olacak.


  • archmeister8  (05.05.25 08:45:39) 
  • brkylmz  (05.05.25 08:50:02) 
ne olacak falan değil. gerçekten çok dikkat et.
evet arabayı başkasının sürmesi daha iyi.
araba otoparktan çıkmadan kesinlikle kapıları kilitli camları kapalı olmalı. zarf atmak için bile aralık bırakmayın. çok istiyorsan arkadan başka araba zarf atsın. minicik aralığa parmakları sokup asılıp açıyorlar camı. önüne atlıyroalr vs. acemi şoför için korkunç. ev madem yakın, bir iki gelin arabası çıkışı izleyin.
  • kisa  (05.05.25 09:30:30) 
hocam yenge iyi ki arıza çıkartmamış. otobüsle gitmek nedir yahu :) taksi olsa hadi bir nebze de.

biz arabamızı süsletmemiştik ve bir arkadaşımız sürmüştü. problem çıkmamıştı. siz de öyle yapın bence.
  • elektr10  (05.05.25 09:37:20) 
@archmeister8 çekindiğimizden dolayı değil de araba süsletmek bize çok saçma geliyor gerçekten boşa harcanan para...
@brkylmz işte bu. Ben de onu kastetmiştim 10 dakika sürmez zaten ev de zor olur dedi yapacak bir şey yok.
@kisa açıkçası kalkıp gelin arabası çıkışı izlemeye üşeniyordum fakat bu dediklerinden sonra çıkışı izlemekte fayda var gerçekten. Ona göre kaçış ya da alternatif yol planı çizerim olmadı. Zarf falan atmaya niyetim yok ama bir yandan da boş zarf atıp kaçsam mı da diyordum. Sunrooftan mı atsam dedim de oradan da dadanırlar sanırım. Acemi değilim de böyle önemli bir günde bir rezillik yaşamaktan da korkuyorum.
@elektr10 hocam istanbulun taksileri. Gelip alsa bile atıyorum 100 tutacak yola 1000 ister bir de taksici ile polemik yaşarız. Açıkçası arabaya biner gideriz 5-6 dakikada diyordum da değerlendireceğim artık.
  • denizgonen  (05.05.25 10:06:47) 
Bu duyuru sonrası şu tweeti görmem şaka gibi gerçekten.

x.com

Bi arkadaşını falan ayarla arabayla gidin olmaz öyle yürüme otobüs taksi falan :)
  • chicha_v2  (05.05.25 10:36:22) 
kaçış ya da alternatif yola gerek yok. bu fantezi olur. çıkışa ilk ışıklarda ordu gibi koşuyorlar, sonrasında pek organize ve büyük bir şey olmuyor. camlar kapalıysa sakin kalabiliyorsan sorun yok yani kimse arabayla peşine takılmayacak


  • kisa  (05.05.25 11:00:14) 
@kisa bölgeyi bildiğim için şöyle, ileride ya ışıklar var minibüs caddesine doğru devam etmek için o ışıklara kalabilirim ya da o ışıklardan 20 metre önce u dönüşü yapacak bir yer var oradan keskin bir dönüş yapıp hemen sağ şeride geçip çevreyoluna bağlanabilirim. kaçış planım bu yani...


  • denizgonen  (05.05.25 11:03:03) 
otobüs mü? e yok artık. bi araba ayarlayın. süslemeye gerek yok.


  • elorelia  (05.05.25 11:10:11) 
@elorelia arabam var zaten park yeri falan uğraşmayalım, çıkışta arabaya zarfçılar dadanmasın diye demiştim.


  • denizgonen  (05.05.25 11:41:13) 
Evlenecek çiftler arabayı salonun hemen yanındaki yere park ediyor. Oradan binip gidersiniz.
İstemezseniz süslemeyin.
Bahsettiğiniz çocuklar nikah salonu çıkışında oluyor genelde, Müjdat gezen'in orada niye bekleyeceklerini düşündünüz anlamadım.
O kadar da stres olmayın yahu, bir şey olmaz.
Arabayı başkası kullansın. Siz yorgun ve stresli olacaksınız. Yanlışlıkla hızlı giderek çocuklardan kaçmaya çalışmayın, çocuklara bir şey olursa tüm gününüz belki de yıllarınız kötü geçer.
  • michael_knight  (05.05.25 12:46:24) 
zarfın içine 5 tl koy küfür ye.


  • kveldulv  (05.05.25 13:00:13) 
Arabayı bir arkadaşınız kullansın. Eğer bir çocuk edilirse en azından balayını nezarette geçirmemiş olursunuz.


  • boray eris  (05.05.25 16:33:46) 
Bizim ev de kadıköy nikah dairesine 500 metre. Ve aynı şeyi düşünmüştüm. Dedim şimdi orda otopark sırasında rezil olmayalım. Sonra bana da saçmalama bin arabana git dediler. Gittik arabayla gelin damat girişi var arabayı ordan alıyolar. Çıkışta da ben zarfçı çocuk hatırlamıyorum hiç. Bilemedim niye öyle. Azcık süsletmiştik arabayı. Yani önünde ufak bi çiçek vardı. Şans mı bilmiyorum. Ama bi arkadaşınız kullansın bence de. O iyi oluyo.


  • benim bir gizli bildiğim var  (05.05.25 22:39:43) 
@michael_knight google yorumlarda bile defalarca bahsedilince ben tedirgin oldum açıkçası. Abuk sabuk şeyler duydum milletten.

@benim bir gizli bildiğim var: hangi aylarda evlendiniz acaba? evet millete çok absürt geliyor ama bence özellikle haftasonu yürümek çok daha mantıklı olacak fakat kimseyi buna ikna da edemiyorum malesef. mecbur arabayı çıkaracağım ve muhtemelen nikah sonrası 1 saatim arabayı park edecek yer bulmakla geçip muhtemelen gene 500 metre öteden eve yürümek durumunda kalacağım. Saçmalık.
  • denizgonen  (06.05.25 13:18:29) 
Hocam şoförlü araç kiralayın kısa süreliğine.


  • kumandanim  (06.05.25 15:44:40) 
@denizgonen evlendirme dairesinden sizi eve arabasıyla bırakacak bir arkadaşınızı ayarlayın.
O olmuyorsa UBER XL'den bir araç ayarlayın.

Gelinlik nasıl bir şey bilmiyorum ama en basit gelinlikle bile kimse sokakta yürümek istemez. Bunun çok anlaşılır bir talep olduğunu düşünüyorum hatta bunun anlaşılmamasına şaşırdım.

Evlilikte bundan çok çok çok daha saçma konularda ortayolda buluşmanız gerekecek, bu çok basit bir konu.
  • michael_knight  (08.05.25 23:54:18) 
www.amazon.com.tr

Şöyle bir şey alın ki gelinlik görünmesin. Arabayı süsleme. Yoluna devam et ondan sonra.5 tane zarf için durduğun anda önünü alamazsın artık. Çıkışta önünü kesmezlerse ve araba süslü değilse bir daha farketmezler bile zaten.

Bir de bagaja, torpido gözüne ya da koltuğun altına falan koyun takıları. Sileceği kırmaya çalışan ya da kırıyormuş gibi yapıp sen araçtan müdahale etmek için çıktığında ya da camı açtığında yakaladığını çalan olabiliyor. Kadıköy'de görmedim gerçi.
  • nawar  (09.05.25 01:28:08) 
@denizgonen yeni gördüm sorunuzu. bizim eylül başı haftasonu idi. baya kalabalık bi gündü yani hatta fb maçı vardı kadıköyde. kadıköyde parkyeri aramamak için herşeyi yaparım. ama sonra iyi ki arabayla gitmişim dedim. arabayı da arkadaşa çaktığımız için park yeri ile uğraşmadık. bi günlüğüne bu derdi bi arkadaşa çakmayı tavsiye ederim.


  • benim bir gizli bildiğim var  (25.05.25 14:25:51 ~ 14:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.