[]

Arabaya ne kadar fiyat istemeliyim?

Merhaba duyurucular. Elimde baba yadigarı 2002 model 1.4 rte kangoo var. 90 binde ve benzinli. Garajda duruyor. Ben bu arabayı kaç liradan siteye koymalıyım? Hasarsız. Babamın emanetini çok ucuza da vermek istemiyorum. Özelden öneride bulunabilirsiniz.




 
Merak edip baktım, kasko değer listesi en çok 2011 modele kadar gidiyor. Orada da yanlış görmediysem 2011 model benzinli kangoo’nun degeri 200 bin görünüyor.

Sizinki çok daha yaşlı olduğuna göre olsa olsa 100k falan eder. Ekonomik ömrünü çoktan doldurmuş, o açıdan maddi değeri pek kalmamış yani.

edit: 350 falan diyenler şaka yapıyor herhalde. 200 üstü bile imkansız. 150 civarına satarsanız şanslısınız. 23 yaşında ticari benzinli panelvan tipi araca 350 olmaz. 950 civarına sıfır Renault express var el insaf.
  • orient blue  (02.05.25 15:43:37 ~ 17:47:56) 
Kilometre cok dusukmus, boya, degisen de yoksa daha iyi para eder diye dusunuyorum. Turkiye'de gordugum fiyatlardan anladigim kadariyla deger dususu bir yere kadar gidiyor ondan sonra baya yavasliyor.


  • mbond  (02.05.25 15:48:51) 
sahibinden araç değerlemede 3+1 koltuk, dizel ve otomobil ruhsatlıların verisi var, değerlendirmede;

Piyasa Ortalaması
349.650 - 383.950 TL

şeklinde çıkıyor. 400'lere kadar çıkıyor. 380'lere o temizlikte koyulursa satılabilir diye düşünüyorum
  • avatar is back  (02.05.25 16:27:23) 
350-375 bandından ilana koyulabilir diye düşünüyorum


  • telliahmet  (02.05.25 16:32:38) 
300 bin üzeri diyenler hayal dünyasında.


  • Shepard  (02.05.25 17:39:11) 
oncelikle turkiye piyasasindan pek haberim yok ama sosyal medyada dalgasina takip ettigim birkac alsatci var.

pert vaziyetteki tofaslari catir catir 120-130a iteliyorlar. Arabalarin alayinin hali harap, ben olsam tetanoz falan oluruz diye icine bile oturmam, cogunlugunun muayenesi falan yok, zaten gecemez.

sen 90binde kazasiz diyorsun, 350-400 eder bence de boyle bir piyasada..
  • cooperr  (02.05.25 19:26:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.