[]

Laptopta İlginç Bir SES Problemi

en az 4-5 sefer başıma geldi artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. Film izlerken(gom player ile) filmi durdurup devam etmeye çalıştığımda film dahil bütün pcnin sesi çıkmıyor bir daha. yani filmi geçtim bilgisayardan da ses gelmiyor. ancak kapatıp tekrar açtığımda ya da uyku moduna alıp tekrar açtığımda ses çıkıyor pcden. Ne saçma bir sorundur bu ya? Acaba var mı böyle bir sorunla karşılaşmış olan. Diceksiniz ki başka bir player ile izle filmleri ya da filmi hiç durdurma :) ama işte her zaman olan bir sorunda değil ki çok fazla film izleyen biriyim ve arada böyle denk gelince de çok can sıkıcı oluyo..

Bir çözüm bilenlere şimdiden teşekkürler... :)


 
arkadaşımda da gom player aynı sorunu çıkarıyordu. Ve evet her zaman olan bi sorun değil arada sırada olan bi sorundu.biz çözümü başka bir player kullanmaya başlayarak bulmuştuk:)

bunu düzeltmenin bir yolu varsa söyleyen kişi pek çok insanın derdine derman olacak sanırım :)
  • onune3012  (17.07.10 10:23:23) 
neyse gom u seviyordum ama media player classic de fena değil artık onla izlicem o zaman..
en azından bi tek benim başıma gelen bi olay olmamasına sevindim :)

  • olkol  (17.07.10 11:38:32) 
Kmplayer gibi can onun gibi dost bir playera daha hayır demezsin. kim olsa demez :)


  • biyolog olcakmisim  (17.07.10 12:04:45) 
km de altyazı filmin üstünde kalıyo onu halledemedim filmin altındaki siyah boşluğa kaydıramadım nedense.. öyle olsa süfer olurdu bak :) belki de oluyodur ben becerememişimdir..


  • olkol  (17.07.10 12:19:54) 
Full Codec ler oluyor onları yüklemeyi denerseniz belki çözülür :)


  • only alcoholica  (17.07.10 13:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.