Hayal kurmaktansa tam olarak nedir? Yapılacak olanlar ve keşke yapabilseydim dediğim hayaller mi, yoksa çicekler, yeşillik, doğa deniz vs mi?
36 yaş erkek kişisi olarak;
Kısa vadede hayalim mesela Bungee Jumping yapmak. Ekim - Kasım 2024'den beri bu sene Bungee Jumping yapmak için kurguladım.
Orta vadede tüplü dalış yapmayı düşünüyorum yüzme yetim zayıf olmasına rağmen. Tabii yüzme yetimi geliştireceğim.
Keşke yapabilseydim ama yapamayacağım kesin olan dediklerim;
- Süper müthiş muazzam acayip başyapıt bir film senaryosu yazmak. Pulp Fiction, Seven, Back to The Future, 12 Angry Men gibi filmler.
- Bir futbol maçın son dakikalarında organize bir atak sonucu gol atıp şampiyonluğu kazandırmak. Bir Galatasaray - Fenerbahçe maçı mesela. Rams Park'da, şanlı Galatasaray formasını giymişim. Kazanan şampiyon olacak (Süper Lig, Avrupa Ligi önemli değil) 1-0 öndeyiz. Dakika 70 sonrası. Karşılıklı hücümlar, çizgiden çıkan toplar, direkten dönen toplar derken, topu kazanıyoruz paslamaslar ve dribbingler top bende. Ya golü yazıyorum ya muazzam bir asist maç 2-0, fişi çekiyoruz.
0