okan buruk'un, firari fetöcüler hakan şükür ve arif erdem ile birlikte fetö terör örgütü lideri fethullah gülen'i ziyaret ettikleri videolar, fotoğraflar var. bunlar iddia ya da uydurma değil. okan buruk, fetö toplantılarına katılmış. bu reddedilemeyecek bir gerçek.
5 yıldır birlikte oynayan ve hükümet destekli başakşehir'in başına geldi, şampiyon oldu. sonrasında galatasaray'a geldi ve bir kaç gs'li hariç herkes artık şunları kabul ediyor:
1- okan buruk'un takıma taktik olarak bir katkısı yok. ne oynadıkları belli değil.
2- okan buruk'un kondisyon olarak takıma bir katkısı yok. takım 60.dakikadan sonra sürünüyor.
3- ligde bir kaç sene üst üste başarılı olan her takım, avrupa'da bir şeyler yapmış. (çeyrek final, yarı final vs) ama okan buruk ve galatasaray, avrupa'da sürekli dayak yiyor.
4- türkiye'de hakemler galatasaray'ı kolluyor. sürekli uydurma penaltılar, fauller, kartlar...
5- okan buruk ve galatasaray haricinde herkes maçları yabancı hakemlerin yönetmesini istiyor. okan buruk ve galatasaray, inatla yerli hakemlere sarılıyor. (acaba neden?)
6- GS-FB maçını yabancı hakem yönetti ve herkes hakemin yönetimini çok beğendi. kim beğenmedi? okan buruk. galatasaray'ın sapır sapır döküldüğü, şut bile çekemediği maçın sonunda çıktı hayatında gördüğü en kötü hakem olduğunu söylemeye başladı. o arada da kendinden önce konuşan fenerbahçe teknik direktörüne ağlıyor vs dedi. halbuki fenerbahçe teknik direktörünün konuşmasından herhangi bir ağlama yoktu. okan buruk'un bu saçmalaması, galatasaray taraftarı dahil herkes tarafından ayıplandı.
7- puan kaybettikleri maçlar sonrasında sorumluluk üstlenmeyip sürekli olarak ağladı. mesela bir maç sonrasında rakip kalecinin çok su içtiğini söyledi. insan şunu söylemeye utanır.
8- çok kereler kameraların önünde hakemleri tehdit etti, hakaretler etti.
9- geçen senelerde rakip teknik direktörün kıyafetiyle alay etti. terbiyesizlikten başka bir şey değil. bu arada söz konusu kıyafet de, rakip teknik direktöre kızı tarafından hediye edilmiş bir kazak. yani Okan'ın yaptığı nereden tutsan elinde kalıyor.
okan buruk çok şanslı ancak avrupa'da sürekli dayak yiyor olması, anlamanız gereken her şeyi anlatıyor. fetö bağlantıları sayesinde belli avantajlar sağladığını düşünüyorum.
ve evet, genel olarak hareketleri çok itici. çünkü yaptıklarının söylediklerinin altını dolduramıyor. tek şansı, galatasaray gibi iki yüzlü bir kulüpte çalışıyor olması:
1- sponsorluk aldıkları bir restoran zincirinin fetöcü olduğu ortaya çıktı. apar topar bu sponsorlukla ilgili internette ne varsa sildiler. gs ve fetö bağlantıları nedeniyle bu konudan ceza almayacaklar.
2- yasa dışı bahis sitesi reklamı aldılar, haber sitesi diye yutturmaya çalıştılar. aynı reklamı alan diğer bazı takımlar ceza alırken, fetö bağlantıları sayesinde gs ceza almadı.
3- futbolcularına el altından para vererek, hem vergi kaçırıyor, hem de finansal fair play kurallarını çiğniyorlar.
4- biletleri ucuza satmış gösteriyorlar. sonra karaborsada pahalıya satıp, kulübe kayıt dışı gelir sağlıyorlar. vergisini vermiyorlar.
5- yöneticilerinin yalan söylediği çok defalar kanıtlandı. hala yalan söylemeye devam ediyorlar.
6- kendi yöneticileri tarafından "yargıdaki aslanlar" diye savcılardan hakimlerden oluşan bir grup olduğu ve bu grubun galatasaray lehine bazı şeyler yaptığı itiraf edildi. (yargı, fetö'nün en güçlü olduğu yerdir.)
okan buruk gibi itici bir birisinin, böyle iki yüzlü bir takımda olması bana garip gelmiyor.
0