[]

yemin zaptı - noter...

selam
ufak bir çeviri bürosunda çalışıyordum. cuma işten atıldım hafif kavgalı.
bugün ne olur ne olmaz diye noterden yemin zaptını iptal ettirmeye gittim, ki daha önceden benden habersiz kullanmıştı patron bu yemini bazı işlerde. ben gitmiştim ama sonradan haberim olmuştu vs.
bugün de iptal ettirdim. noterci biraz naz yaptı korktuğum gibi "ya ne farkeder, işten çıkmışsın, yemin zaptının işle alakası yok, durabilir" falan... bu arada noterciyle patronun araları iri. "yok, memlekete döneceğim ben alakam kalmadı, iptal edelim" dedim. kadın kendindeki orijinalinin üzerine iptal yazdı. bendeki imzasız faks kopyası da kendisinden kaldı. yemin zaptı iptal ettirme prosedürü bu kadar mı? burdan başıma bir şey gelme olasılığı (imza kopyalama vs.) var mı? adamlara çok güvenemiyorum çünkü.
teşekkürler

 
başka noter? yok olmuyor. belirli bir notere yemin edersin, sonra da istediğinde iptal edersin ama ben ilk defa yapıyorum bunu.
ben bir belge almadım. sadece kendilerindeki dosyada bulunan asıl belgeye iptal yazdı kadın, tamam dedi.

  • sanat guresi  (16.07.10 18:38:10) 
diyelimki senin haberin olmadan kullanıldı yemin zaptın ve bu da senin başına bi iş açtı, sen bu belgeyi iptal ettirdiğini noterden soruldğunda bunun anlaşılacağını belirtebilirsin, tarih eklemesini isteyebilirsin bu önemli, bi de sigortalıysan zaten çıkışın belgelenebilir sorun olmaz, ama iptalin yanında bi tarih olsa iyiymiş sanki


  • lizard queen  (17.07.10 09:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.