[]

Dövme anlamı

alanyada tatilde birçok turistte 3 yıldız dövme gördüm ve bunun bir anlamı olduğunu düşünmeye başladım yamulmuş muyum?

dövme bundan;

www.findtattoodesigns.com

 
hiç bi anlamı yok emo modası


  • jack n brooks  (16.07.10 00:38:56) 
ucuzdur ucuz.


  • Rodin  (16.07.10 00:40:22) 
sorsan bu annemi şu babamı bu da kardeşlerimi simgeliyor tarzı bir şey atardı.


  • jack of hearts  (16.07.10 01:21:45) 
tamamen görsel, hiç bi numarası yok.


  • sir gawain  (16.07.10 09:12:30) 
Brandi Belle'de de var aynısı, bir anlamı olmalı.

(bir arkadaşım söyledi, ordan biliyorum)
  • the great pretender  (16.07.10 12:08:50) 
şöyle bir şey var belki alakalı olabilir.

Star Tattoos - Stars are often encountered as symbols, and many cases the meaning of a particular star symbol may depend upon the number points it has, and sometimes the orientation of these points as well. As a light shining in the darkness, the star is often considered a symbol of truth, of the spirit and of hope. The symbol of the star embodies the concept of the divine spark within each of us. Their nocturnal nature leads stars to represent the struggle against the forces of darkness and the unknown.
  • rebelli00n  (16.07.10 14:18:06 ~ 14:18:17) 
gidip sorsaydınız ya? :)


  • 386 dx  (16.07.10 17:47:52) 
cevaplayan herkese teşekkürler..

@the great pretender sayende brendi belli ile tanıştım saol:D

@ 386 dx hocam 1 hafta çakmak isteme bahanesiyle geçti bi muhabbete giremeden geldim zaten..girsem sorardım:D
  • mcserci  (17.07.10 01:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.