[]

eş zamanlı yüksek lisans ve lisans okunur mu?

soru başlıkta aslında..
biraz açmak gerekirse yüksek lisansın 2. yılındayım bu yıl ki lys den fena sayılmayacak bi puan aldım 2. bir üniversite okumak istiyorum.
şimdi kayıt sırasında veya sonrasında bu ikili durumun ortaya çıkma olasılığı var mı?
durum açığa çıktı diyelim her iki okuldan atılma mı söz konusu yoksa kişiden seçim yapması falan mı isteniyor?

 
şöyle bi örnek vardı bizim bölümde: elektronik müh. okuyan biri çap yapıp bilg. mühendisliği'ni de okurken elektroniği bitirdi ve bilgisayarı okumaya devam ederken aynı zamanda mekatronik'te yüksek lisansa başladı. yüksek lisans okurken lisans okuyabilmenin belki başka bi prosedürü vardır onu bilemeyeceğim.


  • tepedeki psychedelic adam  (15.07.10 20:43:54) 
erkeksen yapamazsın. lisans bitiren erkek askere gitmeden 2. lisans programına başlayamaz.


  • yazar kasa  (15.07.10 21:23:35) 
evet bak öyle bişey ben de duymuştum şimdi hatırladım. ikinci lisansı yaptırmıyolarmış askerliği yapmadan. var demek herhalde böyle bişey.


  • tepedeki psychedelic adam  (15.07.10 21:30:15 ~ 21:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.