[]

Moneybrookers'in ne isi var

selam duyuru insanlari. bugun mail adresime babamin adina moneybrookers'dan bi mail geldi. vay efendim kullanici sozlesmemiz degisti aman efendim soyle boyle diye.

birincisi babamin kumarla isi olmadigi gibi, internettende anlamaz hic. yani moneybrookers'a ihtiyaci olmasi diye bir sey soz konusu degil. hadi seytana uydu desek, benim adresimi niye versin? internetten anlamaz belki ama, kesinlikle salak degildir.


bu durumda bu mail bana niye ve nasil geldi ?

not: bir kere soyle bi olay oldu. babamin kredi kartiyla kendime ucak bileti alacaktim thy'den. o yuzden kart sahibi olarak babamin adini, mail adresi olarak kendi adresimi verdim. bundan baska kesinlikle boyle bi olay olmadi. simdi bu moneybrookers thy'nin database'ine nasil erisiyor yahu? boyle sacmalik olur mu?

 
(bkz: spam) olabilir mi?


  • jarlaxle  (15.07.10 13:32:20) 
spam elbette olabilir ama, benim adresime gelen mailde babamin isminin ne isi var, onu cozemedim. dedigim gibi, benim mailimin babamin adiyla iliskilendirildigi tek yer bir kez thy'den bilet alip benim mail adresimi vermem. daha sonra bu tur seyler icin babama bi mail adresi aldik zaten. kardesim kontrol edip babama yardimci oluyor o mail ile ilgili olarak.


  • arnatuile  (15.07.10 13:37:03) 
thydenin databaseine erişmiş olmaları o kadar da şaşılacak bir şey değil ki.


  • de jure  (15.07.10 15:21:59) 
neden ki? thy gibi bir kurumun database'ine 3. sahislarin erisebilmesi bence bir sorun olmali.


  • arnatuile  (15.07.10 21:36:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.