Giriş
(5)

kaçıınnn liseliler geliyor

cruex
birazdan lys açıklanacakmış.burası kıyamet yerine dönecek gibime geliyor. tek duyuru açılsa, ve üstte kalsa şükela olmaz mı? hatta, bu uyguluma, sonisfer, derbi maçı vb...sağanak halinde duyuru sçtıran şeylerin arifesinde olsa... hıh ne dersiniz?
birazdan lys açıklanacakmış.burası kıyamet yerine dönecek gibime geliyor. tek duyuru açılsa, ve üstte kalsa şükela olmaz mı? hatta, bu uyguluma, sonisfer, derbi maçı vb...sağanak halinde duyuru sçtıran şeylerin arifesinde olsa... hıh ne dersiniz?
0
cruex
(15.07.10)
beyler adam haklı.
0
baldur
(15.07.10)
ortalık sakin, sessiz olun
0
.aylin.
(15.07.10)
ağzına sağlık

+ rep
0
murderers secret
(15.07.10)
verdim sukunu
0
erich
(15.07.10)
bencede burda fuckbuddy gibi konular dururken öss gibi saçmalıkların konuşulması acayip saçma olur hemen telgraf çekin gereken yapılsın
0
esSsra
(15.07.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.