[]

Kağıthane Kemerburgaz caddesine nasil giderim ?

Merhaba duyurucular!

Kagithaneye nasil giderim en basta :)

gidecegim adres kemerburgaz caddesi meziyet is hani no:2 hic bir fikrim yok! arabayla gitmeyi dusunuyorum ama metrobus derseniz metrobusle de gidebilirim.

 
kemerburgaz kağıthane'ye bağlı olsa da biraz alakasız kalıyor. nereden gideceğini söylememişsin ama ben sanki anadolu yakasından fatih köprüsünü kullanarak geliyormuşsun gibi anlatayım.

arabayla köprüyü geçtikten sonra okmeydanı-kağıthane-kemerburgaz çıkışını görene kadar ilerle (yaklaşık 3-4 km) o çıkıştan çıkıp kemerburgaz tabelasını takip edersen 10 km sonra falan varırsın. otobandan sağa dönüp otobana dik olarak ilerleyeceksin yani.
  • hevipeyra  (15.07.10 02:30:25) 
ben avcilar tarafindan gidicem oyleyse otobana mi girmem gerekmekte ? cok tesekkur ederim pek zor degil sanirim yol.


  • l6205013  (15.07.10 03:10:32) 
evet otobana girmeniz lazım. daha doğrusu otoban bağlantı yoluna, yani fatih köprüsü yoluna. köprüye varmadan evvel kağıthane sapağı göreceksiniz, oradan çıkmanız lazım. otobanın altından geçip aynı şekilde kemerburgaz tabelasını takip edin.


  • hevipeyra  (15.07.10 09:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.