[]

bilgisayarımdaki mp3lerime ne olmuş.

sevgili gececi duyurucular. kısadan konuyu aktarıyım. bilgisayarımdaki mp3lerimin adlarının bitiminden hemen sonra.mp3 yazıyor.ama bütün klasördekilerde. birinin .mp3 yazısını siliyim dedim.şöyle bir ayar verdi bana - dosya uzantısını değiştirirseniz, dosya kullanılamayabilir. gercekten degıstırmek ıstıyor musunuz? evet hayır .bu ne ya. özellikelrden falan değiştireyim yine olmuyore. nasıl canım sıkıldı. bırak kalsın diceksiniz belki ama neden oldu onu anlamak ıstıyorum daha çok.napmalı. bi fikir. bi umut bi ışık.




 
dosyanın sonuna .mp3 eklediğinizde sorun düzelir...

sorunun kaynağı ise;
denetim masası-->klasör seçenekleri--> görünüm sekmesi-->bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneği seçili olsun.

eğer devam ederse, mp3 dosyası üzerine sağ tıklayıp özelliklere girin birlikte aç seçeneğini seçip burada winamp/mediaplayer dan birini seçip alt taraftaki kutucuğu işaretleyip uygula deyiniz.
  • janavarorion  (15.07.10 00:43:18 ~ 00:46:20) 
pek çok teşekkür ederim.iyi geceler iyi uykular dilerim.


  • hıkmıkzık  (15.07.10 00:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.