[]

bilgisayarın internet trafiğini görmek + modemimi kim kullanıyor?

1) şu anda bilgisayarımda hangi programlar interneti ne kadar meşgul ediyor nasıl görebilirim? hani task manager cpu kullanımını gösteriyor ya onun gibi.

2)ikinci sorum ise everest marka kablosuz modeme bağlı olan bilgisayarları nasıl görebilirim?

3)gittikçe asıl konudan uzaklaşıyorum ama şu anki modemimin arayüzü çok aptal şöyle düzgün her işimi görecek hangi modemi önerirsiniz?

ilk soru dışındakiler pek önemli değil asıl sorum o diğerlerini de aradan çıkartayım dedim. teşekkürler.

edit: şimdi aklıma geldi bi soru daha oyunlardaki gibi ping imi görebilirmiyim? mümkün mü? oyun oynarken internet hızım hakkında çok faydalı oluyordu download yaprken yükseliyordu filan.

 
netlimiter

modem arayüzüne girdiğinizde aktif kullanıcıları gösteren bir menü vardır illaki
  • janavarorion  (14.07.10 23:42:41 ~ 23:44:27) 
2) modem arayüzünde güvenlik, mac filtresi falan gibi kısımlarda vardır muhtemelen ağa bağlı olanlar.

3) bence airties güzel. bu arada kendi modeminizi de güncelleyin isterseniz, belki farklı ve daha iyi bir arayüzü gelir.

edit'e cevap: pingtest.net ?
  • sanal uyku  (14.07.10 23:45:25 ~ 23:47:07) 
@janavarorion windows 7 desteklemiyor galiba bu.

@sanal uyku dediğim gibi arayüzü çok kötü o yüzden hiçbir işimi göremiyorum ne o mac adreslerine bakabildim ne port açabildim güncelleştirmeyi deniyim bi olmadı airties alırım teşekkürler.
  • cagdassalur  (14.07.10 23:45:56 ~ 23:47:11) 
@sanal uyku www.pingtest.net şöyle birşey çıktı ama şu anda tf2 de normalde 70 civarı olan pingim 400lerde?


  • cagdassalur  (14.07.10 23:49:32) 
www.netlimiter.com destekliyor

ayrıca diğer versiyonlarıda destekliyormuş :)
www.netlimiter.com (lite monitor)

birde 2. soru için modem model öğrenebilir miyim :)
  • janavarorion  (14.07.10 23:52:56 ~ 23:56:13) 
@janavarorion diğer verisyonları kurarken xp lazım diye hata veriyor 64 bitte denedim. beta olanını kuruyorum şimdi teşekkürler.


  • cagdassalur  (14.07.10 23:57:03) 
ilk soruya cevap olarak: başlat'tan "kaynak izleyici" diye arattığınızda çıkan programı çalıştırırsanız ekstra program yüklemenize gerek kalmaz..


  • orchel  (15.07.10 00:24:02) 
@orchel ingilizce win7 kullanıyorum ne yazmalıyım onun yerine?

edit: resource monitor imiş teşekkürler.
  • cagdassalur  (15.07.10 09:58:04 ~ 09:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.