[]

tel numarasından isim bulma ÇOK ÖNEMLİ

tüm telekom ajanlarına; :)
niyetimiz sapıklık falan değil, kısaca, 2 adet tel nosunun kime ait olduğunu öğrenmem gerekiyor.

açıklaması ise şöyle (bu bilgiyi verme imkanına sahip birisi varsa belki halima acır diye :) )

şirket olarak bize kayıtlı bazı numaraların adsl hizmetini ödüyoruz ve adsl hizmeti aldığımız şirkette bize fatura kesiyor. işte bu gelen faturalarda, bizde kayıtlı olmayan 2 adet numara var. yani bu numaraların faturasını ödemiyor olmamız lazım ama adsl i kesmeden önce bunların kim olduğunu öğrenip netleştirmek lazım (yanlış kişinin adsl ini kesersek sorun olur) telefon nolarıda adsle bağlı olduğu için (splitter ile kullanmıyorlar muhtemelen) telefona cevap veren de çıkmıyor.

durum budur, umarım yardımcı olabilecek biri çıkar.

 
bir türk telekom bayisine git. xxx numarasının faturasını ödemek istiyorum de. adam da 786795747869797 tl derse "pardon bi yanlışlık olmasın da komuşunun faturası bu, isim olarak ne geçiyor orda, soonra kafamın etini yemesin" de :) sonra da adam sana bir isim söyler :D olur gibi bence


  • köfte  (14.07.10 17:20:55) 
vay köfte vay :)


  • antihero  (14.07.10 20:04:22) 
Bi kere benim fikrimi çalmayın la :)

(git: 131952)

Evet telekom bayisindeki adam da ismi söyleyince, "hmm benim komşumun adı şerafettin adıgüzel, numarayı yanlış almışım" deyip sıvışınız.
  • sui  (14.07.10 20:37:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.