[]

Göbek Eritme Formülü

Selam millet,

Kendimi bildim bileli göbekli biriyim. Bugüne kadar da pek takmadım. Ama son zamanlarda etrafımdaki herkes göbeğime laf eder oldu. Şişman bir vücudum yok. Kollarım, bacaklarım v.s. normal. Tek sorun önden sarkan göbek. En kolay ve hızlı yoldan bu göbekten nasıl kurtulurum sizce?


 
bölgesel zayıflama şehir efsanesinden ibaret. yani sadece göbeği eritmek diye birşey yok. vücudunuzun heryerinden eşit olarak yağ yakılır. yağ yaktıkça göbeğinizde gidecektir.


  • flexin  (14.07.10 15:55:25) 
Tamam öyle yapalım o zaman ama onu nasıl yapalım :)


  • hayattan sikilan adam  (14.07.10 16:05:29) 
mekik mekik mekik

fakat düzenli spor şart !

mekik çekerken önce zorunuza gidecek zorlanacaksınız her gün 5x5 setler halinde sabah akşam çekmeye başlayın 3-6 ay sonra farkı bariz göreceksiniz.
  • sozluknickmiverulan  (14.07.10 16:05:57) 
mekiğe başladım daha önce ama maalesef bel fıtığından dolayı belimi baya ağrıttı ve bırakmak zorunda kaldım.. :(


  • hayattan sikilan adam  (14.07.10 16:11:17) 
bundan 3-4 ay öncesine kadar
h.içi sabahları poğaça açma simit vs,
akşamları cips,kola abur cubur yerdim.
şimdi sabahları mısır gevreği yiyorum, kola kırk yılda bir cips yemiyorum.

kısacası yediklerime dikkat ediyorum.
85 kg'den 77 kg'ye düştüm göbekte ciddi bir azalma oldu.
  • €xpolerer  (14.07.10 16:36:06) 
diyet + mekik.
mekik çekemiyorsanız spor salonlarında mide kaslarını çalıştıran aletler var. onlarla sayı saymadan ama kendinizi zorlayabildiğiniz kadar zorlayarak istediğiniz vücuda kavuşabilirsiniz. bel ağrısı filan da yapmıyorlar öyle mekik kadar.

  • jack of hearts  (14.07.10 16:47:26) 
günde bin tane mekik çeksen de eğer beslenmeni değiştirmezsen hikaye... lokal kilo verme diye bir olay yok çünkü...

Düzenli spor (karın kaslarına yoğunlaş, ki 5 kas grubundan oluşur) yap, düzenli beslen. Şeker tüketimini mümkün olduğunca sınırla (günde 30 mg'ı geçme). Yağ tüketiminde de yine aşırıya kaçma.
  • hilhan  (14.07.10 17:13:51) 
formül: yediklerine dikkat et. 1 mart 2010 da rasgele bir diyetisyene gittim (biraz zorunluluktan) ve şu an 102 kg den 82 kg'ye inmiş bulunmaktayım. hiç spor yapmadım, sarkma vs. de olmuyor, gören tanıyamıyor o kadar:)


  • surprise  (14.07.10 19:00:45) 
diyetisyenler ne kadar alıyor ortalama?


  • hayattan sikilan adam  (14.07.10 20:40:55) 
mekik sadece yorulup bikmani saglar. daha once yazildigi gibi sadece gobekten yag atmak mumkun degil. yediklerine dikkat edip haftada 3-4 cardio yaparsan en iyi sonucu alirsin.


  • hd  (15.07.10 11:22:05) 
ben diyetisyene 50 tl verdim. buna ikinci kontrol de dahildi.


  • surprise  (16.07.10 21:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.