(4)
Online olarak avokadoyu nereden alıyorsunuz, nasıl saklıyorsunuz?
Selamlar,Avokadocu Ayşe’nin avokadoları güzele benziyor ancak fiyatları ortalama 61-65 tl arasında değişiyor tanede. Bu fiyatlar, 30 veya 50’li paketlerden alırsanız geçerli bir de. Siz nerelerden alıyorsunuz? Daha önce alıp beğendiğiniz bir yer varsa ben de bakayım istiyorum. Bir de 50 tane avokado
Selamlar,
Avokadocu Ayşe’nin avokadoları güzele benziyor ancak fiyatları ortalama 61-65 tl arasında değişiyor tanede. Bu fiyatlar, 30 veya 50’li paketlerden alırsanız geçerli bir de. Siz nerelerden alıyorsunuz? Daha önce alıp beğendiğiniz bir yer varsa ben de bakayım istiyorum.
Bir de 50 tane avokado alınca onları nasıl saklıyoruz? Buzlukta saklayınca tadında bir değişiklik oluyor mu?
Teşekkürler şimdiden cevap vereceklere,
0
olgunlasip yumusayincaya kadar disarida sonra buzdolabinda meyvelikte. 50 tane avokado hic almadim. 7-8 en fazla.
0
bugün migrostan 2 tane aldım. 30tl gibi bişeydi fiyatı. 50 tane alsam kesin bozulur.
0
biraz yumuşama olunca dolaba koymanız gerekiyor. Sonra ihtiyaç oldukça çıkartıp yersiniz. Ne kadar uzun süre dayanır bilmiyorum. biz bahçeden koparıp aldığımız için saklama konusunda derdimiz olmadı(ihtiyaç oldukça alıyoruz yani).
Avokadonun da cinsleri var. hangisinin çekirdeği büyüktür, tadı nasıldır diye bir araştırıp öyle isteyebilirsiniz satıcıdan. Gerçi şu cins avokado satıyorum diyeni bulmanız çok zor ama yine de denemekte fayda var.
0
emcekare olmadi einstein olsun bari
(
01.11.24)
metrodan dondurulmuş yarım avokado alıyorum, bir poşette 20 yarım var 440 liraydı en son. ben taze avokadoyu kullanmayı bilmiyorum hep zamanı geçiyor. ya da olmamış oluyor, soyunca çürüyor. şimdi buzluktan bir tane çıkarıp buz dolabına koyuyorum yarım saatte yemeye hazır oluyor
0