[]

maaş hesabı

Bankadaki vadesiz hesabın maaş hesabı sayılması için, çalıştığımız şirketin illa ki bankayla resmi olarak sözleşme vs. imzalayıp onun 2 taraf arasında geçerli mi olması gerekiyor? Benim ocak ayında (şirketin anlaşması vardı) maaş hesabım açıldı, 5. ayda başka bir yerde çalışmaya başladım. Şu an çalıştığım şirket, maaşımı yine bu bankaya yatırıyor (Garanti bu arada) benim burada hesabım olduğu için. Yani her ay düzenli para giriş çıkışı oluyor. 34 tl'nin benden de gittiğini görünce mail attım ama hesabım maaş hesabı değilmiş. Benim hesabım artık maaş hesabı sayılmıyor mu nasıl oluyor?




 
örnek teşkil eder mi bilemedim ancak akbank'ta daha önce tamamen normal vadesiz olan hesabımı , yeni başladığım işyeri sebebiyle maaş hesabım olarak tanımlamalarını rica ettiğimde halletmişlerdi.


  • Phoebe  (13.07.10 18:04:34) 
şirketle banka arasında maaş protokolü vardır. muhasebe departmanınızdan hesabınızı maaş hesabı olarak tanımlatmasını isteyebilirsiniz.


  • aklimdan zorum var  (13.07.10 22:17:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.