[]

[ gurme danışma ] Sek Cam Şişe Süt

Hala içen insanlar var mıdır? Kız arkadaşım harıl harıl arıyor ama bir türlü bulamadık. Hala satılıyor mu? Beşiktaş civarında :)




 
yok artık malesef

başka bir süt tavsiye etsek? yoksa illede nostalji mi diyorsun?
  • demlikposet  (11.11.07 21:16:28) 
Mahalle bakkalarina geliyor normalde, yani Cihangir'de varsa Besiktas yakin orda da vardir sanirim. Bakkala bir sorayim yarin o da sutcuye bi soruversin orda nereye birakiyolarmis.
Edit: Goruyorum cam siseleri ama ben bakkalin onunde :s

  • pyro clustic flow  (11.11.07 21:17:26) 
mahalle bakkal/marketlerine geliyor. geçen ben de almıştım ama çabuk bozuluyor. günlük içilmesi gerek sanırım.


  • nihilanth  (11.11.07 21:36:40) 
kırmızı kapaklı olarak AOÇ versiyonu mevcut, ankara civarında :(


  • disappointment is a feather in your cap  (11.11.07 23:00:32) 
cihangir tarafında ben de denk gelmiştim birkaç defa ama her sabah beşiktas cihangir yapılmaz ki bi şişe süt için=)


  • demoniclewinsky  (12.11.07 10:00:45) 
Cam şişede olanı makbul tabi ama kartondaki pastörize sütlerden alsanız da memnun kalırsınız.


  • paranormal  (12.11.07 10:29:13) 
Sabah gordum sıselerı hatta kapagını yenılemısler plastık, kalın kapak olmus. Sordum bakkala, farklı bolgeler Besıktas'a baskaları bakıyor, bılmezler dedı. Bence Sek'in Halkla İlişkiler'ine mail yazıp sorun, Beşiktaş'ta nereye dağıtıyosunuz diye.. Kesin cevaplarlar bence.


  • pyro clustic flow  (12.11.07 11:30:23) 
acibadem lokasyonu icin gayet var diyebilirim. bakkaliniza israrci olun, talep oldgunu beyan edin, getirsin. cozumu budur.


  • fengari  (13.11.07 23:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.