(9)
90 lı yıllarda bir çizgi film
Aklımda çok az bilgi kalmış. Bir kız, annesi uyurken küçülüp Bi kitabın içine giriyordu. Orda bir kötü karakter vardı sanırım kız sürekli o dünyada sıkışıp kalsın evine dönemesin istiyordu cadı gibi bişeydi ama korkunç bir tipi vardı. Ondan çok korktuğumu hatırlıyorum. Hatta o karakter belirmeden ön
Aklımda çok az bilgi kalmış. Bir kız, annesi uyurken küçülüp Bi kitabın içine giriyordu. Orda bir kötü karakter vardı sanırım kız sürekli o dünyada sıkışıp kalsın evine dönemesin istiyordu cadı gibi bişeydi ama korkunç bir tipi vardı. Ondan çok korktuğumu hatırlıyorum. Hatta o karakter belirmeden önce etraf kararıyordu falan.
Küçük kız bir yere gitmeye çalışıyordu rüyalar dünyasından kurtulmak için ama hatırlamıyorum. Oraya gitmeye çalışırken başından geçen olaylar anlatılıyordu. Oraya gidince annesi uyanacaktı o da kurtulacaktı. Ya gidemezse annesine diye çok üzüldüğümü hatırlıyorum.
Psikolojimi bozmuştu çizgi film:) bulursanız izlicem Allah bilir nasıl saçma da bişidir
0
Clementine olabilir mi?
0
Benimkinde kötü büyücünün böyle üçgen gibi vücudu vardı. Çok girdi kabusuma görsem hemen tanırım.
0
90 lar derken, hangi 90 lar? 90-95 arasında bence boyle bir cigifilm yoktu.
0
@summerof69 89 doğumluyum. 5 bilemedin 6 yaşında izlemiş olmam lazım
0
Tarz olarak 90'lardan eksiye benziyor. Daha eski üretim ama 90larda gelmiştir buraya ya da yeniden yayınlanmıştır.
0
Chatgpt de bilemedi ya da verdiği cevaplara bakınca anlattığın gibi bir şey çıkmadı diyelim. Çok korktuğun için yanlış hatırlıyor olabilme ihtimalini düşünüyorum şu anda.
0
the neverending story
bu olabilir mi?
linkini attım
0
Sağolsun birkaç bölümü beraber izlediğim kuzenim buldu buluşturdu:)
Thumbelina:A Magical story adı.
m.imdb.comYouTube'da tamamını buldum. Daha izlemedim ama yorumlara falan göz attım herkes aynı şeyi söylemiş. Yıllardır arıyordum, sadece ben izledim sanıyordum :)
youtu.beAyrıca korkmakta da haklıymışım şu sahneye bak. Kötü büyücü buydu işte.
t.coKorkulmayacak gibi mi?
0