[]

ben empire total warı iyi oynarım diyen(yine)

biri var mı? özellikle osmanlıyla ilgili 1.5 patchiyle hayvan gibi zorlaşmış ilk turnde 4 kişi savaş ilan ediyor(fas'la birlikte 5). ne yaptıysam toparlayamadım o halinden osmanlı'yı. var mı tavsiye verebilecek olan?




 
elindeki birliklerle savunmaya çekil ve sadece para getirecek binaları ve kendini savunacak kadar bir ordu yap. ilk yirmi otuz tur ekonomini geliştirdikten sonra ally olduğun ülkelerden parayla sende olmayan teknolojileri satın al, önceliği yine ekonomik teknolojilere ver. howitzer topları osmanlı da var mı emin değilim ama howitzer ler çıkınca 9 howitzer ve 9 o dönemki en güçlü tüfekli piyade ile saldırıya geç. savaş başlayınca olabilecek en uzak köşeye çekilip howitzerler ile düşman sana ulaşamadan herkesi yok et.


  • sesshoumaru  (12.07.10 17:38:42) 
o dediğin 1.5te olmuyor işte. ilk 20 otuz tur teknoloji geliştirmek hayal. ticaretin zaten 0 bu dönemde. fransa mısıra çıkıyor ingiltere direk istanbula çıkarma yapıyor filan. sen onun 1.5 versiyonu olduğuna emin misin?


  • sarper361  (12.07.10 17:54:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.