[]

futbol sorusu, karışık.

sporun ve sporcunun dostu arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi ispanya dünya kupasını kazandı. soru şu;

şimdi dün akşam dünya kupası madalyasını takan futbolculardan, euro 2008 kupasını da görenler ve barcelona'nın 6 kupayı da kazanırken kadrosunda olan futbolcu var mı? böyle bir futbolcu ispanya'da olabilir diye o şekilde sordum ama aslında şu;

kariyerinde bulunduğu lig, türkiye kupası :), cumhurbaşkanlığı kupası, şampiyonlar ligi, kıtalar arası kupa, avrupa kupası, dünya kupasını kazanan futbolcu var mı? bir de uefa kupası kazandıysa sanırım başka kupa kalmıyor.

sanırım xavi bunlardan biri. varsa öyle birileri entry girelim adamlara, ceketimizi ilikleyip saygı duyalım.

 
xavi, iniesta, puyol.

pedro ve busquets de olabilir ama onlar 2008 kadrosuna alınmamışlardır büyük ihtimal.
  • ayiadam  (12.07.10 14:39:02) 
sadece puyol-xavi ve iniesta var barcelona'dan. bu üçü aynı zamanda dediklerini de kazanmış oluyor.

franco baresi var bir tek uefa kupası ile avrupa şampiyonluğu almayan.
zinedine zidane var bir tek uefa kupası yok.
dani alves var copa amerika'yı avrupa şampiyonası sayarsak bir tek kendisinin dünya kupası yok.
ronaldo luis nazario de lima var bir tek şampiyonlar ligi kazananamış. fazladan kupa galipleri kupası ve fifa konfederasyon kupası var ama.

daha çok vardır böyle ya.
  • baldur  (12.07.10 15:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.