[]

izinsiz ağaç kesilmesi

yazlıkta, bahçemizdeki ağaçlarımız komşumuz tarafından kökünden kesilmiş kendisi ağlaya ağlaya annemi arayıp kendi bahçeleri için tuttukları bahçıvanın yanlışlıkla kestiğini söylemiş. annem de öyle ağlayınca bir şey diyememiş. ama ben çok sinirliyim bu konuda. komşuyla aynı bahçeyi paylaşmıyoruz arada duvar var.yanlışlıkla duvarın öbür tarafına geçip 4 5 ağacı kökünden kesmenin yanlışlıkla mümkün olamadığını herkes anlayabilir. kadın bildiğiniz aptal yerine koyuyor. hem davranışı yüzünden hem giden 15 yıllık ağaçlar için çok sinirliyim ve üzgünüm. bu konuda ne yapılır sizce?
jandarmaya falan şikayet etsek? olay geçen sonbahar oldu sanırım ama orada olmadığımız için ilgilenemedik. şimdi gittiğimizde yeni görmüş gibi bir yerlere başvurmak falan mümkün müdür?
böyle bir şekilde benim özel mülküme girmek şikayet edilebilecek bir durum mudur? veya ayrıca ağaç kesmenin bir cezası var mıdır?


 
  • uyuklayankedi  (11.07.10 22:00:44) 
zabıta ya da belediye -eğer şikayet ederseniz- mutlaka bu işle ilgilenecektir. edin bence...


  • artin bosgezenyan  (11.07.10 23:40:23) 
jandarmaya şikayet edin hemen. kan alırlar adamdan. bizim orda köylülerin bütün traktörlerini bağlamışlardı.


  • quadropol  (12.07.10 08:04:03 ~ 08:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.