[]

Iphone update yarıda kesildi

Arkadaşlar selam,

Iphone 3gs kullanıcısıyım ve telefonumu iTunes üzerinden 4.0 sürümüne güncellerken elektrik kesildi ve update işlemi de yarıda kesilmiş oldu. Şimdi telefonda Apple logosu var sadece ve maalesef açılmıyor. Bilgisayara bağladığımda da "usb device not recognized" şeklinde bir hata veriyor. Dolayısıyla iTunes da cihazı görmediğinden restore seçeneğimde devre dışı. Acil yardımlarınıza muhtacım, help pleeaasseee!!!


 
benzer bir durum jailbreak ederken gelmişti başıma. daha önce itunes'la tanımlanmamış bir makineye itunes yükleyin. ondan deneyin restore etmeyi. böyle halletmiştim. o geohotz denen herifin resmi de ben bunu halledene kadar 3 gün falan durdu ekranda. rezil.


  • Kanat  (11.07.10 21:10:19) 
telefonu recovery moda alip restore yap. kisaca soyle oluyor. telefon kapaliyken iki tusa basili tut acilip da elma geldiginde ustteki tusu birak alttakine basmaya dewam et. taa ki ekrana itunes ve kablo gelene kadar. sonra itunesden restore edip kullanabilirsin


  • PoscheN  (11.07.10 23:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.