Aşağıdaki şu başlığı görünce aklıma geldi. https://www.eksiduyuru.com/duyuru/1587311/aileden-ve-etraftan-gelen-cocuk-yapin-baskilari-uzerineBizde çocuk baskısı yok ama bir noktada istiyoruz gibi, ama henüz hayatımız oturmuş değil. Yani Türkiye'de olsak oturmuştu ama onu bozup İngiltereye geldik ve b
Aşağıdaki şu başlığı görünce aklıma geldi.
www.eksiduyuru.comBizde çocuk baskısı yok ama bir noktada istiyoruz gibi, ama henüz hayatımız oturmuş değil. Yani Türkiye'de olsak oturmuştu ama onu bozup İngiltereye geldik ve birkaç yıl durumu toparlayıp alışma veya dönme ile geçer.
34(e) 32(k) yaşlarındayız. Eşimin bazı arkadaşları 35'e doğru yumurtalarını dondurmuş(onlar evli değil), ileride çocuk yapmak isterse gençken saklanmış şeylerden yapılıyormuş sağlık açısından daha iyi sanırım. Bu nedir yaptıran var mı? Tüp bebek tarzı bişey mi oluyor bu?
Bayağı da masraflı bir şey gibi ama eksi bilmemkaç yüz derecede saklanıyor tabii.
edit: hani bunu yapınca ileri yaşların getirdiği genetik bozuklukları falan bypass mı etmiş oluyoruz?